Διαβάστε για να ξέρετε τι και πως...



Η Συνάδελφος

Βεβαιώσου ότι τα πειράγματα της δεν είναι μόνο και μόνο επειδή έχετε αναλάβει το ίδιο project, λέει ο Toni Coleman, ψυχοθεραπευτής και σύμβουλος σχέσεων. Προσπαθήστε να συζητάτε κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά όχι για θέματα της δουλειάς. Εξακολουθεί να στέλνει vibes ότι σε θέλει στο κρεβάτι της; Πρότεινε της να πάτε για ένα ποτό μετά τη δουλειά.

Άμεση Υφιστάμενη - (Ή Εσύ Ή Αυτή)

«Θα πρέπει να είναι έτοιμος να πεις ‘Τη θέλω περισσότερο από ό,τι θέλω τη δουλειά μου’», λέει ο Coleman. Αν αυτό είναι όντως αλήθεια και είσαι σίγουρος ότι αισθάνεται και εκείνη το ίδιο, ζήτησε της να βγείτε αλλά προετοίμασε τη για τη συνέχεια: Πρέπει κάποιος απ εσάς να μιλήσει στον προϊστάμενο για να αλλάξει πόστο.

Η Αλεξιπτωτίστρια

Είσαι τυχερός. Αν χωρίσετε, τουλάχιστον δν θα αναγκάζεσαι να τη βλέπεις 17 φορές την ημέρα. Το μειονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο για να τη γνωρίσεις –ή ακόμα και για να σπάσεις τον πάγο. «Προετοίμασε αυτά που θες να της πεις από πριν», λέει ο Coleman. «Αν είχες μόνο 30 δευτερόλεπτα με κάποια, τι θα έλεγες για να τραβήξεις την προσοχή της;»

Η Καινούργια

Θέλει να τη συμπαθούν όλοι. Δν πρέπει να μπερδέψεις τη συμπεριφορά της για σεξουαλικό ενδιαφέρον, λέει ο Coleman. Να είσαι πάντα πρόθυμος να τη βοηθήσεις, αλλά άφησέ τη να βρει τους ρυθμούς της στο γραφείο πριν της ζητήσεις να βγείτε. Όταν εκείνη θα είναι πιο ήρεμη, θα έχεις καλύτερη αίσθηση για το αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα ή αν σου χαμογελάει συνέχεια γιατί ξέχασε το όνομά σου.

Πηγή Πηγή: 24wresenimerwsi.gr