Άγιο είχε τελικά η γυναίκα υπάλληλος της Βουλής όταν, νωρίς χθες (22/2) το πρωί, ανεβασμένη στο θόλο, επιχείρησε να βγάλει νερά από εκεί για να μην πέσουν στην αίθουσα της ολομέλειας με αποτέλεσμα το μεταλλικό πλαίσιο να υποχωρήσει, να σπάσουν τα τζάμια, που έπεσαν στην αίθουσα, και η υπάλληλος να βρεθεί αιωρούμενη στο κενό.

Ευτυχώς με τη συνδρομή των ψύχραιμων συναδέλφων της ανασύρθηκε και οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες γιατί είχε κοπεί στα χέρια.

Πρόκειται, λοιπόν, για την κυρία Μαρία Φωτίου, αρχιτέκτονα και προϊσταμένη του Τμήματος Κτιρίων και Περιβάλλοντος Χώρου της Βουλής που ανήκει στην διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η ίδια μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε: «εκείνη την στιγμή δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχει συμβαίνει. Δεν πανικοβλήθηκα ούτε φοβήθηκα, απλά προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει γίνει».

Την ώρα εκείνη, στα υπουργικά έδρανα βρίσκονταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Ι. Ιωαννίδης, με τον πρώτο να εκφράζει -35 λεπτά αργότερα στη συνεδρίαση- τη συμπάθειά του για την προσπάθεια των υπαλλήλων της Βουλής να κρατήσουν ασφαλή την αίθουσα.

Πηγή Πηγή: ksipnistere.blogspot.com