Η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα της πορνογραφικής ταινίας "Βαθύ Λαρύγγι" κατέθεσε αγωγή χθες Τετάρτη ζητώντας να σταματήσει η διανομή της ταινίας "Λάβλεϊς" –μία βιογραφικής ταινίας της πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς– που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η Arrow Productions Ltd, ιδιοκτήτρια των δικαιωμάτων της ταινίας του 1972, κατέθεσε αγωγή γι τα δικαιώματα ζητώντας 10 εκατομμύρια δολάρια στ Αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Μανχάταν κατά των παραγωγών της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Ζέιφριντ κ της εταιρείας διανομής της, της Weinstein Company.

Η ταινία "Λάβλεϊς" εξιστορεί την ζωή της πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς (κατά κόσμο Λίντα Μπόρμαν), τον γάμο με τον σύζυγό της Τσακ Τρέινορ, ο οποίος τν κακοποιούσε συστηματικά, και το πώς έφθασε να γίνει το "Βαθύ Λαρύγγι".

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η εταιρεία παραγωγής Weinstein χρησιμοποίησε περισσότερα από πέντε λεπτά πλάνων από το "Βαθύ Λαρύγγι" χωρίς την άδεια της Arrow.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance και πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους την Παρασκευή.

Η Λίντα Λάβλεϊς, η οποία αργότερα στη ζωή της έγινε ακτιβίστρια κατά της πορνογραφίας, πέθανε σε ηλικία 53 ετών το 2002 υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα τα οποία είχε υποστεί σε τροχαίο.

Πηγή Πηγή: ΑΜΠΕ