Εσύ είσαι έτοιμη για μαραθώνιο, εκείνος τερματίζει στο 100άρι. Ψιθύρισέ του ότι είσαι πολύ ερεθισμένη και ότι θα ήθελες να κάνει μερικά πράγματα ακόμα για σένα. Και άφησέ τον να αυτοσχεδιάσει.

Δεν κάνει καλό στοματικό σεξ;

Σε καμία περίπτωση μην του το πεις κατάμουτρα – θα σταματήσει να το κάνει γενικά. Την ώρα που βρίσκεται «εκεί κάτω», καθοδήγησε απαλά το κεφάλι του ή δείξε του που σου αρέσει να σε χαϊδεύουν χρησιμοποιώντας τα χέρια σου. Δεν κάνει καθόλου στοματικό σεξ.

Καλό είναι ξεκινάς πάντα με τα πράγματα που σου αρέσουν στο σεξ μαζί του. Πες του πχ «Μου άρεσε πολύ η καινούρια στάση που κάναμε χθες. Τι θα έλεγες απόψε να μου κάνεις στοματικό;». Η μόνη στάση που κάνετε είναι η ιεραποστολική.

Ώρα να πάρεις πρωτοβουλίες: δείτε μια ταινία πορνό μαζί. Υποψιαζόμαστε ότι θα το πιάσει το νόημα - σε αντίθετη περίπτωση, πες του ξεκάθαρα ότι θα ήθελες να δοκιμάσετε αυτό που βλέπετε. Κουνιέται σαν σκυλάκι.

Φίλησέ τον όπως θέλεις εσύ: απαλά, πιο δυνατά, πιο παθιασμένα, με λιγότερη γλώσσα. Θα ακολουθήσει το παράδειγμά σου.

Δεν ασχολείται με το στήθος μου.

Την ώρα που βρίσκεσαι από πάνω του χάιδεψε το στήθος σου όπως θα ήθελες να το κάνει και εκείνος ή βάλε τα δικά του χέρια πάνω τους και καθοδήγησέ τον. Πιέζει το κεφάλι σου προς τα κάτω.

Αν δεν έχεις διάθεση να του κάνεις στοματικό, βγάλε το χέρι του και (σε κάποια άλλη φάση) πες του ότι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα.

Πηγή Πηγή: newscity1.net