Η Ελένη και ο Ματέο αρραβωνιάστηκαν αλλά πότε και που; Εμείς σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ! Το ζευγάρι τα είχε όλα κανονίσει! Η Ελένη αφού ενημερώθηκε για το... τι λένε τα άστρα, αποφάσισε την ημερομηνία που θα γινόταν ο αρραβώνας. Στις 22 Ιουνίου!

Ναι είδαμε τη βέρα αλλά μόνο αυτό! Η Ελένη και ο Ματέο αρραβωνιάστηκαν αλλά πότε και που; Εμείς σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ! Το ζευγάρι τα είχε όλα κανονίσει! Η Ελένη αφού ενημερώθηκε για το….

Τι λένε τα άστρα, αποφάσισε την ημερομηνία που θα γινόταν ο αρραβώνας. Στις 22 Ιουνίου! Καθόλου τυχαία ημερομηνία αφού η Ελένη είναι γνωστό πως; Για κάθε σημαντική κίνηση της ζωής της συμβουλεύεται την Άση Μπήλιου.

Έτσι έκανε και αυτή τη φορά! Από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου του 2013 λοιπόν το στίγμα των ημερών είναι ένα: Το συναίσθημα, σε πλήρη κυριαρχία στο πλανητικό σκηνικό! Και βεβαίως, σε αυτό παίζει ρόλο τόσο η Σελήνη της ημέρας, που κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, ξυπνώντας πάθη, έρωτες και έντονες συναισθηματικές καταστάσεις.

Ως γνωστόν η Ελένη είναι Σκορπιός! Όποτε ήταν η ιδανική μέρα για ξυπνήσουν τα πάθη της με τον Ματέο! Πήγαν στα Άχλα και αφού φόρεσαν τα κακά τους, κατευθύνθηκαν προς το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα! Εκεί ο Ηγούμενος τους ένωσε και τους φόρεσε τος βέρες!

Δεν υπήρχε κόσμος, μόνο δυο φίλοι του Ματέο και φυσικά η μητέρα της Ελένης! Η παρουσιάστρια τράβηξε φωτογραφίες με τη μηχανή της από το τον αρραβώνα όχι όμως για δημόσια προβολή αλλά καθαρά για προσωπική της χρήση! Το ίδιο βράδυ έφαγαν σε ταβερνάκι του νησιού και δέχτηκαν ευχές από τους φίλους τους! Άντε και καλά στέφανα!!!



Πηγή Πηγή: markos.tv