Πως το διάβασμα μπορεί να γίνει απίστευτα σέξι: Πρώτον παίρνεις το βιβλίο σου και βγαίνεις έξω. Δεύτερον βγάζεις την μπλούζα σου. Τρίτον βγάζεις το σουτιέν σου!

Μια ομάδα τολμηρών γυναικών από τη Νέα Υόρκη, γνωρίζοντας πως στην πόλη δεν είναι παράνομο να κυκλοφορούν οι γυναίκες γυμνόστηθες, αποφάσισε να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα την The Outdoor Co-ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society.

Τα κορίτσια που συμμετέχουν στην OCTPFAS βγαίνουν στους δρόμους και στα πάρκα της Νέας Υόρκης, βρίσκουν μια αναπαυτική γωνιά και γυμνόστηθες διαβάζουν pulp fiction μυθιστορήματα. Παρότι λατρεύουν τις ηλιόλουστες μέρες καθώς τότε βγάζουν ακόμα περισσότερα, τα τόπλες κορίτσια δεν πτοούνται ιδιαίτερα από τον καιρό (και καλά κάνουν).

Όσο για τα βιβλία που διαβάζουν, είναι μυθιστορήματα της pulp fiction λογοτεχνίας με ερωτικό περιεχόμενο. Ας πούμε στις παραπάνω φωτογραφίες πολλά από τα κορίτσια διαβάζουν το «GETTING OFF» του Lawrence Block. Το στόρι έχει ως ηρωίδα μια γυναίκα που ψάχνει να βρει πέντε από τους γκόμενους της που ακόμα ζουν – όλους τους υπόλοιπους τους έφαγε λάχανο, αφού πρώτα έκανε σεξ μαζί τους!

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr