Ένα μήνα μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Η πολλή δουλειά «έφαγε» την πασίγνωστη ηθοποιό, η οποία βρισκόταν για 30 μέρες υπό ιατρική παρακολούθηση σε νοσοκομείο, έχοντας "καταρρεύσει" από την κούραση, όπως αποκαλύπτει η Reallife...

Οι ασταμάτητες επαγγελματικές της υποχρεώσεις για το σίριαλ «Βαλς με δώδεκα θεούς», ο ρόλο της ως κριτής σε τάλεντ σόου, αλλά και οι θεατρικές παραστάσεις επηρέασαν την ψυχική και σωματική υγεία της Κάτιας Δανδουλάκη!

«Τον τελευταίο καιρό τσακίστηκα. Έκανα χίλια πράγματα μαζί. Το “Βαλς με δώδεκα θεούς” με γονάτισε. Ήμουν κάθε τόσο σε ένα αεροπλάνο. Απίστευτες ημέρες άυπνη. Έπαθα υπερκόπωση» εξομολογείται η ηθοποιός στη Real News.

«Η ζωή είναι οι απλές, καθημερινές στιγμές μας. Κι αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι απόλυτη ηρεμία. Μου το σύστησαν άλλωστε και οι γιατροί. Κι αυτό κάνω. Ξεκουράζομαι και ηρεμώ. Κάνω αυτό που έχω ανάγκη. Διακοπές διαρκείας. Πήγα στην Κρήτη και τώρα θα πάω σε φίλους που έχουν κάποιο σπιτάκι σε ερημιά, θα κοιμάμαι ατελείωτα και θα ξεκουράζομαι» καταλήγει η Κάτια Δανδουλάκη.




Πηγή Πηγή: markos.tv