Ένας έφηβος από την Καλιφόρνια, ο οποίος πριν από 4 χρόνια είχε τιμηθεί από την πολιτεία για το γεγονός ότι... είχε σώσει τη ζωή του πατέρα του, κατηγορείται τώρα για τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού την ώρα που κοιμόταν.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος Ντάνιελ Μαρς, ο οποίος σε ηλικία 12 ετών χαρακτηρίστηκε ως "παιδί - ήρωας" και τιμήθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό για τη γρήγορη δράση του όταν ο πατέρας του έπαθε καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσε, πρόκειται να δικαστεί ως ενήλικας για τη δολοφονία του 87χρονου Τσιπ Νόρθαπ και της 76χρονης συζύγου του, Κλόντια Μόπιν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο έφηβος πλέον Μαρς βασάνισε τα θύματα του, ενώ ο τρόπος με τον οποίο είχαν δολοφονηθεί περιγράφεται ως «ειδεχθής και διεφθαρμένος». Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία των δύο άτυχων ηλικιωμένων.

Ο Μαρς αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, ενώ, σε περίπτωση που καταδικαστεί, ενδέχεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.

Πηγή Πηγή: directnews.gr