Στη...παγίδα πιάστηκε ένας παντρεμένος σαραντάρης από ένα χωριό της Εύβοιας, ο οποίος...δημιούργησε λογαριασμό στο Facebook για να πραγματοποιήσει νέες γνωριμίες. Όμως έκανε το τραγικό λάθος και χρησιμοποίησε κατά την εγγραφή του το email που γνώριζε η γυναίκα του και είχε τους κωδικούς....

Και μπορεί να μην έμπαινε από το σπίτι στο Facebook, όμως ό,τι έκανε και οποία μηνύματα έπαιρνε πήγαιναν συγχρόνως και στο email.

Η σύζυγός του δεν του είπε τίποτα, όμως ανέλαβε δράση. Δημιούργησε και αυτή λογαριασμό με το όνομα Λίζα και μια καυτή φωτογραφία που δεν φαίνονταν το πρόσωπο της. Όσον αφορά την ηλικία της δήλωσε...25 και στο πεδίο που αναφέρεται στο status της σχέσης στην οποία βρίσκεται επέλεξε να δηλώσει "είναι περίπλοκο".

Μάλιστα ξεκίνησε να αποστέλλει αιτήματα φιλίας με πρώτο και καλύτερο... τον άντρα της. Για δεκαπέντε μέρες παίζονταν ένα απίστευτο παιχνίδι μεταξύ του μ εκατοντάδες μηνύματα σε καθημερινή βάση μέχρι που έφτασαν να κανονίσουν ραντεβού. Το ραντεβού ορίστηκε σε καφετέρια έξω από την Χαλκίδα.

Η γυναίκα του άτυχου 40άρη τον περίμενε πίνοντας τον καφέ και όταν τον είδε αντί να τον υποδεχθεί θερμά, του είπε : "Κοιτάξτε γαμπρός που θέλει και το facebook"! Άφωνοι έμειναν και οι θαμώνες του μαγαζιού που παρακολουθούσαν το ζευγάρι να λογομαχεί χωρίς να ξέρουν το λόγο.

Πηγή Πηγή: 24wresenimerwsi.gr