Έχεις ονειρευτεί να κάνεις σεξ στη σύντροφό σου επί ώρες και να τη βλέπεις να έχει τον έναν οργασμό μετά τον άλλον καθώς θα της το κάνεις σαν μια μηχανή του σεξ; Δύσκολο λες; Αν θες να πάρεις το... μετάλλιο, ρίξε μια ματιά στις οδηγίες της σεξολόγου Sarah Gibson και ετοιμάσου να γίνεις ένας… μαραθωνοδρόμος στο σεξ!

Βάλε μέτρο στο αλκοόλ

Πιες κάτι, αλλά με μέτρο, καθώς ένα δυο ποτηράκια αλκοόλ μπορεί να χαλαρώσουν τις αντιστάσεις και να σου ανοίξουν την όρεξη για σεξ, περισσότερο όμως, μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις που μόνο το σεξ δεν έχουν ως αποτέλεσμα. Ασε που το περισσότερο αλκοόλ προκαλεί υπνηλία, οπότε δεν προσφέρεται για… μαραθώνιο.

Εξασκήσου στην αντοχή

Κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού μαραθωνίου, θα πρέπει από τη μια να διατηρείς τη στύση σου και από την άλλη να μην εκσπερματώσεις γρήγορα. Αυτό μπορείς να το ελέγχεις αλλάζοντας συνεχώς στάσεις. Εν η στύση σου γίνει χαλαρή, άλλαξε σε μία στάση που σε ερεθίζει περισσότερο και επιτρέπει βαθύτερη διείσδυση, ή αν είσαι έτοιμος να τελειώσεις, άλλαξε σε μία στάση η οποία σου φαίνεται πιο άβολη. Χρειάζεται εξάσκηση μέχρι να το καταφέρεις. Ακόμα και αν δεν μπορέσεις να κρατηθείς όμως, δεν σημαίνει ότι ο σεξουαλικός… μαραθώνιος τελείωσε… Ξεκουράσου λίγο και ξεκίνα ξανά!

Focus στην ευχαρίστησή της

Αν τύχει και τελειώσεις κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού μαραθώνιου δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις. Ενώ θα προετοιμάζεσαι για το δεύτερο γύρο, μπορείς να τη φτάσεις σε οργασμό χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σου ή τη γλώσσα σου. Πολλές φορές η απόλαυση στο σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση… Το σημαντικό είναι να μην σας πάρει ο ύπνος!

Σπάστε τους φραγμούς

Ξεπεράστε τη φαντασία σας κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού μαραθώνιου. Δεν είναι απαραίτητο να την φτάνεις σε οργασμό χρησιμοποιώντας πάντα το πέος σου. Δοκιμάστε και μερικά άλλα εργαλεία. Χρησιμοποιήστε έναν δονητή, χειροπέδες, ένα μαστίγιο (με προσοχή), ή δέσε της τα μάτια.

Πειραματιστείτε να συνδυάσετε το σεξ με το φαγητό. Μέλι, παγωτό, σάλτσα, σοκολάτα κλπ.

Δοκιμάστε να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον. Μην μένετε σε ότι ξέρατε να κάνετε… Γενικά βάλτε φαντασία.

Άφθονο λιπαντικό

Τέλος, κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου θα χρειαστείς μπόλικο λιπαντικό. Το σεξουαλικό παιχνίδι που κρατάει αρκετή ώρα, μπορεί για διάφορους λόγους να της προκαλέσει ξηρότητα στην ευαίσθητη περιοχή της.Άσε που αν δεν είναι αρκετά υγρή, μπορεί να σπάσει και το προφυλακτικό!

Είναι απαραίτητο λοιπόν να έχετε δίπλα σας ένα καλό λιπαντικό με βάση το νερό.

Οι σεξουαλικοί μαραθώνιοι, ή το ολονύχτιο σεξ, προκύπτουν μια φορά σε κάτι χρόνια για τα περισσότερα ζευγάρια. Αλλά με αυτές τις συμβουλές μπορείτε να τον... διοργανώνεται συχνότερα, αν βέβαια αντέχετε το ξενύχτι…

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr