Μητέρα τριών ανηλίκων παραμελεί και εκθέτει σε κίνδυνο τα παιδιά της, κατ’ εξακολούθηση, την ίδια στιγμή που το Αστυνομικό Τμήμα κάνει τα στραβά μάτια.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα και αυτόπτη μάρτυρα κο Αχιλλέα Αραβανή, το απόγευμα (γύρω στις 5:00μ.μ.) της Τετάρτης (26/6/2013), στην παραλία Ψανής της Ναυπάκτου, έγινε μάρτυρας τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογενείας του, μιας ασυνείδητης πράξης που διέπραττε μητέρα κατά τριών παιδιών.

Μητέρα τριών ανηλίκων, είχε παραγγείλει 4 καφέδες τύπου φραπέ, για την ίδια αλλά και για κάθε παιδί της.

Έκπληκτος ο καταγγέλλοντας, ρώτησε πρώτα το σερβιτόρο για να επιβεβαιώσει ότι όντως τα παιδιά πίνουν καφέ – φραπέ. Ο νεαρός σερβιτόρος απάντησε: ¨Ναι, είναι φραπέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που τους παραγγέλνει καφέ¨.

Αμέσως ο κος Αραβανής προέβη σε επώνυμη καταγγελία καλώντας στο 100 και μιλώντας με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του τμήματος Μεσολογγίου, ο οποίος τον πληροφόρησε ότι θα ενημέρωνε άμεσα για να επαλειφθεί το Αστυνομικό Τμήμα της Ναυπάκτου.

Η εύλογη ανησυχία του πατέρα και καταγγέλλοντα κου Αραβανή, τον ώθησε στο να επικοινωνήσει και με το patrasevents.gr, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Την επόμενη μέρα, το πρωί της Πέμπτης (27/6/2013), το patrasevents.gr επικοινώνησε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Ναυπάκτου, με σκοπό να ενημερωθεί για την εξέλιξη του περιστατικού. Με τα λύπης διαπίστωσε πως η συγκεκριμένη καταγγελία, δεν έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων και ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του Μεσολογγίου για λόγους αδιευκρίνιστους, θεώρησε πως δεν όφειλε να διαμηνύσει την επώνυμη καταγγελία το αρμόδιο τμήμα, την ίδια στιγμή που 3 ανήλικα παιδιά, εκθέτονταν σε κίνδυνο.

3 βασικοί παράγοντες με ανάλογο μερίδιο ευθύνης, παίζουν με τις ζωές 3 ανήλικων.

-Μια αδικαιολόγητη μητέρα που δίνει στα παιδιά της πιουν καφέ, πιθανόν και αλκοόλ.

-Ένας ανεύθυνος νεαρός σερβιτόρος που σερβίρει τον καφέ στα παιδιά, έπειτα από παραγγελία της μητέρας.

-Μια επώνυμη καταγγελία που έφθασε στο τμήμα Μεσολογγίου, αλλά ποτέ δεν διαμηνύθηκε στο αρμόδιο τμήμα της Ναυπάκτου.

Βάσει της μαρτυρίας του καταγγέλλοντα Αχιλλέα Αραβανή, ο ίδιος και η σύζυγός του, επιχείρησαν να μιλήσουν στο ένα παιδί. Το ρώτησαν πόσο ετών είναι και σε ποια τάξη θα πάει και εκείνο, με δυσκολία απάντησε 7 ετών.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το 7χρονο παιδί φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο αδελφάκι. Αν λοιπόν, αυτό και τα μικρότερα αδέλφια του λαμβάνουν ποσότητες καφεΐνης ή αλκοόλ σε τέτοιες ηλικίες, τι έπεται μετά;

Ο κος Αραβανής, ενημέρωσε και το ¨ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ¨ την επόμενη μέρα από το περιστατικό, δηλαδή την Πέμπτη (27/6/2013) και το υποκατάστημα της Πάτρας του απάντησε πως δεν ήταν αρκετά τα στοιχεία για να εντοπίσουν την μητέρα, παρότι ο καταγγέλλοντας τους έδωσε και μια σημαντική πληροφορία, ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του σερβιτόρου, η μητέρα με τα 3 ανήλικα, επισκέπτεται συχνά την περιοχή.

Πηγή Πηγή: patrasevents.gr