Μα, πραγματικά πόσο άκομψο είναι να μιλήσεις για τους "πρώην" όταν είσαι με τον "νυν"! Αλήθεια πως την διατυπώνουν οι άνδρες αυτή την ερώτηση; Τύπου: "Είχες πολλές σχέσεις στο παρελθόν;".

Μάλλον κάπως έτσι ξεκινάει το αποδεδειγμένα και επιστημονικά παιχνιδάκι του ψεύδους ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, όπως έχει καταγραφεί εδώ και δεκαετίες.

Αυτή η ερώτηση ...κόλαφος που γίνεται πάντα όταν ξεκινάει κάτι ανάμεσα σε ένα ζευγάρι έχει ως αποτέλεσμα οι άνδρες να παρουσιάζουν ότι έχουν αναρίθμητους σεξουαλικούς συντρόφους και η γυναίκα αρχίζει να έχει τα πρώτα συμπτώματα Αλτσχάιμερ!

Πανεπιστήμιο του Οχάιο, αυτή τη φορά, είπε να δει πως καταγράφεται το παιχνίδι της αλήθειας και του ψεύδους με την βοήθεια ενός ανιχνευτή ψεύδους! Τι δεν ήξεραν οι 300 περίπου συμμετέχοντες στην έρευνα; Ότι ο ανιχνευτής ήταν ψεύτικος!

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν αναμενόμενο. Οι άνδρες δήλωσαν λιγότερους συντρόφους από το μέσο όρο προηγούμενων μελετών, που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ανιχνευτής, και οι γυναίκες μεγαλύτερο! Μάλιστα ο επικεφαλής της έρευνας Terri Fischer τόνισε μετά το τέλος της μελέτης του: "Άνδρες και γυναίκες φαίνεται να ανησυχούν για το θέμα της σεξουαλικότητας και η ανησυχία αυτή πηγάζει από την ανάγκη τους να συμφωνούν με τα στερεότυπα".

Για αυτό σας λέω και εκείνος ξέρει ότι του λέτε ψέματα και εσείς ακούτε το ψέμα μέσα στη μούρη σας. Μην έχετε τύψεις!!!

Πηγή Πηγή: newscity1.net