Το… δικό της «Καμπαρέ» ετοιμάζει η Βάνα Μπάρμπα! Η δημοφιλής ηθοποιός (σε αντίθεση με το αυθεντικό «Καμπαρέ» που θα ανεβάσει τον χειμώνα ο Κωνσταντίνος Ρήγος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) έχει στα σκαριά μια άλλη εκδοχή του γνωστού μιούζικαλ στο οποίο θα υποδυθεί τον ρόλο του… τραβεστί.

Η Βάνα Μπάρμπα, ολοκληρώνοντας τις παραστάσεις του σόου της «50 χρόνια έρωτας» που παίχτηκε σε γνωστά μπαρ-ρεστοράν της Αθήνας, θα συνεχίσει και του χρόνου στο ίδιο στιλ του bar-theater με το οποίο ασχολείται τα τελευταία χρόνια αλλά με νέο έργο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια, θα ανεβάσει ένα dark (σκοτεινό) θέαμα βασισμένο στο γνωστό μιούζικαλ «Καμπαρέ» σε συνεργασία με τη θεατρολόγο Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία επανέρχεται στα θεατρικά πράγματα μετά από αρκετά χρόνια αποχής.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Σάλι Μποουλς (δηλαδή της αρτίστας που υποδύθηκε στην ταινία η Λίζα Μινέλι) αλλά της φίλης της που είναι… τραβεστί. Οσο για το ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα πλαισιώσουν τη δουλειά της Βάνας, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ανακοινώσουμε ονόματα. Ωστόσο η ίδια δήλωσε πως «συζητάει με τη Σία Κοσκινά αλλά και με την Εβελίνα Παπούλια, η οποία όμως για ένα διάστημα τον Οκτώβριο θα είναι απασχολημένη με τη ροκ όπερα «Δαίμονες».

Πηγή Πηγή: real.gr