Οι κίνδυνοι που υπάρχουν για τους ανήλικους και ιδιαίτερα για τα νεαρά κοριτσάκια κατά τις νυχτερινές εξόδους τους και μάλιστα όταν καταφεύγουν σε μπαράκια και άλλα συναφή κέντρα διασκέδασης, επιβεβαιώνονται... καθημερινά μέσα από δυσάρεστα περιστατικά, όπως αυτό που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Λεμεσού και αφορά τον βιασμό 16χρονης.

Αν και το περιστατικό συνέβη πριν από πέντε περίπου μήνες, η μικρή προέβη σε καταγγελία μόλις προχθές κι αυτό αφού το εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της, οι οποίοι την παρότρυναν να αποταθεί στην Αστυνομία.

Η 16χρονη συνοδευόμενη από τους γονείς της και λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, πήγε γύρω στα μεσάνυκτα της Δευτέρας στο ΤΑΕ Λεμεσού και με λεπτομέρειες κατέθεσε αυτό που της συνέβη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στα μέσα του περασμένου Γενάρη, είχε βγει για διασκέδαση με φίλες της σε μπιραρία στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας. Όταν το κέντρο έκλεισε, η 16χρονη με την παρέα της, όπως και άλλοι θαμώνες, βγήκαν στο δρόμο.

Η μικρή ωστόσο, θέλησε να πάρει μαζί της άλλο ένα ποτό οπότε επέστρεψε στην μπιραρία όπου βρισκόταν ακόμα ο 48χρονος ιδιοκτήτης. Ο τελευταίος, σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, την τράβηξε στην τουαλέτα και παρά τις δικές της αντιδράσεις και τις φωνές της, τη βίασε.

Η όλη περιπέτεια της στα χέρια του βιαστή της κράτησε δέκα λεπτά, όπως ανέφερε η 16χρονη και καθώς αργούσε να επιστρέψει στην παρέα της, οι φίλες της άρχισαν να τη φωνάζουν. Ακούγοντας τις φωνές, ο 48χρονος την άφησε να φύγει, αλλά η ίδια δεν είπε τίποτα φοβούμενη τον βιαστή της, όπως ανέφερε στους ανακριτές της, ο οποίος την απείλησε για να μην πει τι είχε συμβεί.

Ο 48χρονος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίσθηκε και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Πηγή Πηγή: .gr