Τραγωδία στο Πήλιο

Θέλησε να δώσει τέλος στην ζωή του και «έφυγε» μέσα στο αυτοκίνητο του, που τυλίχθηκε στις φλόγες, αφήνοντας σε ένα δέντρο το ρολόι του και έναν πίνακα ζωγραφικής.Με τον τραγικότερο τρόπο επέλεξε να «φύγει» από την ζωή, το απόγευμα της Κυριακής, ένας 37χρονος εργάτης, κάτοικος Νέας Ιωνίας Βόλου και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, πέφτοντας με το Ι.Χ. του σε γκρεμό στο Πήλιο, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες και ο ίδιος μέσα σε αυτό να βρει τραγικό θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην θέση Αλυκόπετρα, λίγο πριν τα Χάνια Πηλίου, σημαίνοντας συναγερμό στους θαλάμους επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας λίγες ώρες αργότερα απεγκλώβισαν απανθρακωμένο τον άτυχο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα ευρήματα στο σημείο αλλά και οι πληροφορίες, που συνέλεξαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πηγές του e-Volos.gr οδηγούν στο συμπέρασμα του απονενοημένου διαβήματος, αφού πάνω σε δέντρο στην περιοχή βρέθηκε ένας πίνακας ζωγραφικής και το ρολόι του 37χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα.

Την προανάκριση για το ατυχές συμβάν ανέλαβε και διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Πηγή Πηγή: newsbeast.gr