«Δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα οικονομικά. Αλλά μου αρέσει που ξαναγύρισα στις αλάνες μου, στην ηρεμία μου, στα δέντρα μου. Έμεινα πολλά χρόνια μόνος. Τώρα μου αρέσει που ζω με την μητέρα μου. Το είχα ανάγκη, αναπληρώνω τα χρόνια της εφηβείας. Η αγαπημένη μου στιγμή της ημέρας είναι όταν γυρίζω με την μηχανή το βράδυ στο Καματερό ή όταν ξυπνάω το πρωί. Άλλη ποιότητα ζωής, άλλη ενέργεια. Εδώ είναι το ησυχαστήριο μου», δηλώνει στο περιοδικό "Τηλέραμα", ο Ορέστης Τρίκας.

Σχετικά με τον έρωτα και αν ο ίδιος θεωρεί ότι όντως τα ετερώνυμα έλκονται, ο νεαρός ηθοποιός σχόλιασε: «Νομίζω ότι έκλονται και αυτή είναι η μαγεία. Υπάρχει ένα συνεχές παιχνίδι. Οι διαφορές -ηλικίας, κοινωνικές, οτιδήποτε- κρατάνε τη σχέση σε εγρήγορση, δίνουν ένταση και αυτό είναι μαγικό. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Μια σχέση μπορεί να κρατηθεί, παρά τις όποιες διαφορές, όταν πατάει γερά στα πόδια της. Όταν δεν πατάει, και ίδιοι να είναι δυο άνθρωποι, κάποια στιγμή θα βγουν μαχαίρια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην φιλία και τη σχέση της με τον έρωτα: «Θα θυσίαζα τον έρωτα σε σχέση με τη φιλία, αυτή θα κέρδιζε. Οι σχέσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι φιλίες μένουν" είπε, ενώ απάντησε με ειλικρίνεια σχετικά με το αν έχει προδοθεί ποτέ από φίλο: "Ναι, και αυτό είναι ένα αγκάθι στην ψυχή μου. Εγώ όμως δεν έχω προδώσει ποτέ. Άλλο στις ερωτικές σχέσεις».Πηγή Πηγή: markos.tv