Ο νεαρός γεννήθηκε κορίτσι και παντρεύεται, σε λίγο καιρό, την παλιά φίλη της μητέρας του, η οποία, μάλιστα, ήταν και η μπέιμπι-σίτερ του για κάποια χρόνια

Ο 19χρονος, Μπόμπι Φράνσις Μπαρνς, από το Γουορκτσεστερ της Αγγλίας, ο οποίος εργάζεται ως κουρέας, ήξερε από πολύ μικρός, πως θα έπρεπε να έχει γεννηθεί αγόρι.

Κατά τα παιδικά του χρόνια, συνήθιζε να κόβει τα μαλλιά του πολύ κοντά και να σκίζει τα κοριτσίστικα ρούχα που -όπως ήταν λογικό- συνήθιζε να του φορά η μητέρα του.

Ο ίδιος δηλώνει: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω σαν κορίτσι. Το ήξερα από πολύ νωρίς πως μέσα μου ήμουν αγόρι. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα ό, τι έκανα. Έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την προσωπικότητά μου» είναι τα λόγια του νεαρού, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Και συνεχίζει, αναφερόμενος στους καθημερινούς τσακωμούς που είχε με τη μητέρα του, για τα ρούχα που ήθελε εκείνος να φορά, αλλά και για τα χτενίσματα που προτιμούσε.

Να, όμως, που ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια! Ο νεαρός, συνάντησε μετά από αρκετά χρόνια, την πρώην νταντά του και φίλη της μητέρας του σε μία παμπ. Η Ντόνα, ήξερα τα πάντα για εκείνον και για τις σ ε ξoυαλικές του προτιμήσεις.

Έτσι, ανάμεσά τους, δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και η ερωτική έλξη, με αποτέλεσμα οι δυο τους να σχεδιάζουν, πια, τον επικείμενο γάμο τους, αναφέρει το koolnews.

Η 31χρονη, δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη, ενώ δείχνει με περηφάνια, μπροστά στον φωτογραφικό φακό το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, μαζί με τα τατουάζ που έχει κάνει για χάρη του αγαπημένου της.

«Συναντηθήκαμε τυχαία σε μια παμπ. Εκείνος με πλησίασε, μιλήσαμε λίγο, και στη συνέχεια με φίλησε. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, αλλά ήταν μοιραίο!» αναφέρει η αρραβωνιαστικιά του.

Όμως, όπως η ίδια αναφέρει, φοβήθηκε αρχικά την αντίδραση της καλής της φίλης, όταν θα μάθαινε πως εκείνη διατηρεί ερωτiκo δεσμό, με τον κατά 12 χρόνια μικρότερο γιο της. Παρά τους φόβους της, η μητέρα δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενη που η φίλη της θα γίνει και νύφη της.

Πηγή Πηγή: pinnokio.gr