Μόνο σοκ μπορεί να προκληθεί διαβάζοντας την ανάρτηση, της άτυχης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, στην οποία και προέβλεπε την εβδομάδα 22-30 Απριλίου, δυστυχήματα.



Σαν να ήξερε πως η... εβδομάδα 22-30 Απριλίου θα της επιφυλάσσει μια πολύ σκληρή μοίρα έγραφε χαρακτηριστικά πως μπορεί να συμβούν «δυστυχήματα» και πρότεινε «αποφύγετε την χρήση μεταλλικών αντικειμένων και μηχανημάτων».

Στο προσωπικό της blog η γνωστή αστρολόγος προέβλεπε δυστυχήματα για τις τελευταίες ημέρες του μήνα, συμβούλευε εάν υπάρχει ένταση με τον σύντροφο καλύτερα να τον αποφεύγουν όσοι εμπιστευόταν τις προβλέψεις της. Δυστυχώς η ίδια δεν το έκανε…

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη της Νατάσας Λιβάνη για τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου στο προσωπικό της blog: “22-30 ΑΠΡΙΛΊΟΥ Η σύνοδος του Ηλίου με τον ΄Αρη γίνεται σε ένα ζώδιο πολύ κτητικό και σταθερό αυτή τη φορά τον Ταύρο. Θαυμάσιο διάστημα για να ξεκινήσετε ένα έργο με δική σας πρωτοβουλία ή να είστε οι συντονιστές των εργασιών που θα γίνουν. Με αυτή την όψη δύσκολα θα συνεργαστείτε και θα δεχτείτε συμβουλές γι’ αυτό στη δουλειά σας μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. Την συσσωρευμένη ενέργειά σας πρέπει οπωσδήποτε να την εκτονώσετε. Διαφορετικά μπορεί να εκδηλωθούν δυστυχήματα ή αρρώστιες όπως πυρετούς και μολύνσεις. Αποφύγετε την χρήση μεταλλικών αντικειμένων και μηχανημάτων. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σας δημιουργήσει αρκετή ένταση, δυσφορία, μοναξιά και απογοήτευση. Ψυχρός και απόμακρος ενδέχεται να είναι και ο ερωτικός σας σύντροφος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάφορες διαφωνίες. Γι αυτό προτιμότερο θα ήτανε να αποφεύγετε μια συνάντηση μαζί του, αυτό το διάστημα, εκτός και αν θέλετε να διαπιστώσετε κάποιες πικρές αλήθειες. Η αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο πιθανόν να φέρει κρίση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επίσης προσπαθήστε να παρακάμψετε ευθύνες μεγαλύτερες των δυνατοτήτων σας για να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνέπειες. Για σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε καλύτερα να περιμένετε.”

Μάλιστα συμβούλευε να … αποφεύγονται οι συναντήσεις με τον σύντροφο σας, καθώς μπορεί να είναι ψυχρός και απόμακρος και να δημιουργηθούν διαφωνίες! Ωστόσο η πιο ανατριχιαστική πρόβλεψη αφορά τον ίδιο τον θάνατό της. Είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη, ο οποίος υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» ότι είχε γνώριζε πώς θα πεθάνει εδώ και τέσσερα χρόνια!!! «Πριν τέσσερα χρόνια είχαμε μια συζήτηση και την είχα ρωτήσει αν μπορεί να μου πει πότε θα πεθάνω. Μετά την ρώτησα αν έχει δει στον αστρολογικό της χάρτη πότε θα πεθάνει εκείνη και μου είπε ‘Εγώ Γιώργο θα πεθάνω από αυτοκίνητο’».

Πηγή Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr