Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε μια παραλία, όταν ένα σκάφος αναποδογύρισε και όλα τα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν στη θάλασσα με τον πατέρα και την κόρη να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο.Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο του Sky Media, Νικ Μίλιγκαν, ο οποίος μαζί με την μικρότερη κόρη του, την 8χρονη Έμιλι, ήταν τα θύματα της οικογενειακής τραγωδίας.

Η οικογένεια άφησε το Λονδίνο και πήγε για διακοπές στο εξοχικό της στο Trebetherick. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια βόλτα με το σκάφος θα εξελισσόταν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα. Η οικογένεια ήταν στο σκάφος, κοντά στο Padstow, όταν ξαφνικά χάθηκε ο έλεγχος και αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να βρεθούν όλοι στη θάλασσα.

Ο 51χρονος Μίλιγκαν και η 8χρονη κόρη του, σκοτώθηκαν, ωστόσο η σύζυγός του και τα άλλα δυο παιδιά του σώθηκαν χάρη στον 32χρονο Τσάρλι Τούγκουντ, έναν δάσκαλο θάλάσσιου σκι, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στο σκάφος και να το σταματήσει, προτού υπάρξουν και άλλα θύματα.

Η 39χρονη σύζυγος του Νικ Μίλιγκαν, Βικτόρια, οι άλλες δυο κόρες τους, η 12χρονη Άμπερ, και η 10χρονη Ολίβια, καθώς και ο 4χρονος γιος τους, Κιτ, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο “Derriford” του Plymouth με σοβαρά τραύματα, εκ των οποίων κάποια δυστυχώς θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή τους.

Πηγή Πηγή: tsantiri.gr