Έχεις σχέση, όρεξη για σεξ αλλά το μέρος σας τα χαλάει. Τι γίνεται όταν είσαι 25 και άνω και ακόμα μένεις στο πατρικό σου; Καμία ελπίδα για καυτές βραδιές, γεμάτες πάθος και ένταση.



Η οικονομική κρίση δεν σου επιτρέπει να κάνεις τα βήματα σου, να ανεξαρτητοποιηθείς, να βρεις με άλλα λόγια να νιώσεις ελεύθερος. Όποτε συμβιβάζεσαι να γίνεται στο πατρικό σου ή εναλλάξ, να μπαίνετε στις μύτες μην ξυπνήσετε τους γονείς, να κάνετε ησυχία και γενικότερα να είστε πολύ ευγενική κάθε φορά που τους συναντάτε. Είναι γεγονός πως δεν είναι πολύ ωραίο όλο αυτό και τις περισσότερες φορές σας κουράζει. Δείξτε ψυχραιμία. Υπάρχουν λύσεις.

Το αυτοκίνητο παραμένει στη πρώτη θέση ως εναλλακτικός τρόπος σεξουαλικής συνεύρεσης. Απλά θέλει προσοχή η τοποθεσία, μην ξεχνάτε πως οι καιροί δεν είναι αθώοι. Απόμερα μέρη, παραλίες, δασάκια και παρκάκια είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά πόσο να αντέξετε;

Μια καλή λύση είναι να μιλήσετε με τους γονείς σας. Πείτε τους πως χρειάζεστε το χώρο σας, να νιώσετε λίγο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. Μπορεί να σας κοιτάζουν περίεργα στην αρχή αλλά θα καταλάβουν. Προτείνετε τους μια φορά το μήνα να πηγαίνουν καμία εκδρομή στο χωριό αν είναι εφικτό. Έτσι, θα είστε όλοι κερδισμένοι. Απ΄ την μια εκείνοι θα ανανεώνουν τον έρωτα τους απ΄ την άλλη εσείς θα τον ζείτε. Ακόμα, μπορείτε να ψάξετε στο διαδίκτυο για εθελοντικές συμμετοχές σε επιμορφωτικά προγράμματα εκτός Αθηνών. Το κόστος, η διαμονή μπορεί να σας συμφέρει ή να σας έρχεται μια η άλλη με τα ξενοδοχεία, που σας έχουν κοστίσει μια περιουσία. Για δείτε το, και γνώση και σεξ, συμφέρει.

Δείτε λοιπόν τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην απελπίζεστε. Για πολλούς η κρεβατοκάμαρα αποτελεί ρουτίνα και αιτία για προβλήματα στη σεξουαλική τους ζωή. Εσείς σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύετε απ’ τη ρουτίνα.

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr