Ακριβά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτριες μαγαζιού στην περιοχή των προσφυγικών την πρόθεσή τους να «φεσώσουν» τον δανειστή τους.

Ο άντρας που τους έχει δώσει γι διευκόλυνση μεγάλα χρηματικά ποσά έχασε την υπομονή του και απαίτησε την ρύθμιση του χρέους με άλλους τρόπους.

Ζήτησε κ οι δυο «κυρίες» συμφώνησαν να του προσφέρουν μαζί ερωτικές υπηρεσίες αρχίζοντας μάλιστα την παροχή απ το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Το ραντεβού δόθηκε για αμέσως μετά το κλείσιμο της επιχείρησης των δυο γυναικών τις οποίες ο άντρας μετέφερε σε κατοικία που διαθέτει κοντά στο Σούλι Πατρών.

Εκεί άρχισε το «γλέντι» μόνο π οι δυο γυναίκες είχαν υπολογίσει χωρίς τον …ξενοδόχο καθώς μετά από λίγη ώρα στο σπίτι άρχισαν οι …επισκέψεις.

Με συχνότητα πέντε λεπτών στο χώρο έφταναν κ άλλοι άντρες με τον τελικό αριθμό να φτάνει τους έξι.

Η συνέχεια γi τις δυο γυναίκες που νόμιζαν πως η εξόφληση του χρέους θα ήταν ανώδυνη γι’ αυτές, αφού θα πρόσφεραν τα κορμιά τους μόνο στο δανειστή τους ήταν εφιαλτική, καθώς τ πρόγραμμα περιελάμβανε σεξ και με τους έξι, ενώ υποχρεώθηκαν ακόμα κ σε δέσιμο και άλλους εξευτελισμούς.

Το κακό για τις δυο «κυρίες» είναι όπως δεν μπορούν και δεν τολμούν να πουν πουθενά τα όσα βίωσαν, αλλά το χειρότερο είναι πως ο δανειστής απαιτεί επανάληψη του σκηνικού, καθώς όπως την επομένη τους διαμήνυσε, αυτός θ’ αποφασίσει πότε θ τον ξεχρεώσουν κ μετά από πόσες φορές παροχής υπηρεσιών.

Πηγή Πηγή: newscity1.net