Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες! 9 πράγματα που οι άνδρες λένε στους φίλους τους αλλά δεν μπορούν να πουν στις συζύγους ή τις κοπέλες τους...

1. Στους άντρες δεν αρέσει το πρώτο ραντεβού επειδή πρέπει να προσποιηθούν.

2. Οι άντρες αγαπούν το σεξ και την ποικιλία. Tους αρέσουν οι γυναίκες που είναι δραστήριες στο σεξ.

3. Ένας άντρας δεν θέλει μια γυναίκα που του κάνει τη ζωή του δύσκολη. Στην αρχή μπορεί να του αρέσει και να κολλάει αλλά αργότερα θα κάνει την επανάσταση του.

4. Οι άντρες δε γουστάρουν τα πολλά πολλά. Θέλουν απλά πράγματα!

5. Οι άνδρες είναι παθιασμένοι με πράγματα που οι γυναίκες μισούν. Όπως ο αθλητισμός, οι ταινίες δράσης, οι μηχανές και τα αυτοκίνητα, τα όπλα κλπ.

6. Οι άντρες δεν έχουν τα ίδια γούστα στη διασκέδαση με τις γυναίκες αλλά μπορεί να προσποιηθούν μόνο και μόνο για να σας ρίξουν στο κρεβάτι.

7. Στους άντρες δεν αρέσει καθόλου όταν αρχίζετε να μιλάτε αν το μαλλί σας βγήκε λίγο πιο ξανθό από ότι θα θέλατε ή άλλες τέτοιες λεπτομέρειες. Ακόμα και αν δείχνει ότι σας ακούει, δεν θα θυμάται λέξη από όσα είπατε. Δοκιμάστε το!

8. Όταν οι γυναίκες λένε ότι θέλουν να μιλήσουν, οι άντρες καταλαβαίνουν σαν να λένε "έχω τα νεύρα μου".

9. Το υπερβολικό βάψιμο μας τρομάζει! Ναι ναι, μας αρέσει να σας βλέπουμε με τα περιποιημένα σας νύχια, βλεφαρίδες, χείλη και μάτια αλλά καλό είναι να τονίζετε την φυσική σας ομορφιά, όχι να γίνετε τέρατα! Το πολύ make-up δείχνει ότι το κάνετε από ανασφάλεια και για να σας προσέχουμε!

Πηγή Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr