Μία σύζυγος είδε το Facebook να της προτείνει επίμονα μία άγνωστη για φίλη και ψάχνοντας το προφίλ της βρήκε τις φωτογραφίες του γάμου... με το δικό της σύζυγο.

Η γυναίκα από την Ουάσιγκτον που παντρεύτηκε το 2001 τον Αλαν Ο'Νιλ και από το 2009 είναι σε διάσταση μαζί του, αποφάσισε να τον στείλει να δει την δουλειά του από την άλλη πλευρά, όπως γράφει το Associated Press.

Ο δεσμοφύλακας σε σωφρονιστικό κατάστημα Ο΄Νιλ είχε φύγει από το σπίτι μετά την διάσταση, αλλά ποτέ δεν ολοκλήρωσε τα χαρτιά για να χωρίσουν και επίσημα. Ομως ήδη από το 2009 είχε αλλάξει επισήμως το όνομά του (ήταν Αλαν Λέιτον Φουλκ) καθώς μάλλον είχε έτοιμη την επόμενη επιλογή στη ζωή του. Μόλις πέντε ημέρες με τη νέα του ταυτότητα ντύθηκε και πάλι γαμπρός, χωρίς να ενημερώσει την πρώτη σύζυγο.

Πριν λίγο καιρό η γυναίκα αυτή ενώ σέρφαρε στο Facebook είδε στην στήλη «Ατομα που ίσως γνωρίζετε» να εμφανίζεται μία γυναίκα και κλίκαρε στο προφίλ της. Στις φωτογραφίες που είχε ανοιχτές σε όλους τους χρήστες ήταν και αυτές του γάμου της, το 2009, με τον γαμπρό να είναι απρόσμενα... αναγνωρίσιμος, μπροστά στην γαμήλια τούρτα.

Αμέσως, πήρε την πεθερά της τηλέφωνο και ο δράστης εμφανίστηκε μία αργότερα σαν την βρεγμένη γάτα. Η γυναίκα τον ρώτησε εάν έχουν χωρίσει και αυτός παραδέχθηκε ότι είναι ακόμη παντρεμένοι. Ζήτησε ωστόσο από την σύζυγο να αποσιωπήσει το θέμα μέχρι να βρει μία οριστική λύση, καθώς η διγαμία τιμωρείται τόσο από τους πολιτειακούς όσο και τους ομοσπονδιακούς νόμους. Οπως καταλαβαίνει κάποιος από το γεγονός ότι το θέμα κυκλοφορεί στα διεθνή ΜΜΕ, η γυναίκα δεν του έκανε την χάρη και τον κατέδωσε στις Αρχές...

Πηγή Πηγή: newsbomb.gr