Υπάλληλοι ελέγχου αποσκευών σε αεροδρόμιο, έγραψαν προκλητικό σημείωμα σε κυρία που μετέφερε στις αποσκευές της ένα πολύ... "προσωπικό" αντικείμενο.



Οι υπάλληλοι... του έλεγχου αποσκευών σε αεροδρόμιο της Αμερικής δεν ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί. Η Jill Filipovic, όταν άνοιξε την βαλίτσα της, ανακάλυψε ένα προκλητικό σημείωμα σχετικά με ένα "προσωπικό αντικείμενο" που βρισκόταν στο περιεχόμενό της.

Η συγγραφέας και δικηγόρος μετά την άφιξή της στο Δουβλίνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, άνοιξε την αποσκευή της και πάνω στο φύλλο ελέγχου είδε γραμμένη την φράση: "Κάνε σεξ κοπέλα μου."

Η Filipovic δεν πίστευε στα μάτια της, όμως δημοσίευσε το περιστατικό σε φεμινιστική ιστοσελίδα δίνοντας έτσι λαβή για σχόλια σε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου.

"Ολοκληρωτική παραβίαση της ιδιωτικότητας, υπερβολικά ανάρμοστο και προφανώς καθόλου σωστό, αλλά επίσης πέθανα στα γέλια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου", έγραψε η ίδια.

Παρά την διακωμώδηση του γεγονότος, η γυναίκα πιστεύει ότι το σχετικό σχόλιο ήταν απαράδεκτο και σκοπεύει να καταθέσει και επίσημη καταγγελία.

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας ανακοίνωσε, ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμα επαρκείς αποδείξεις για το ποιος έγραψε το σημείωμα, αλλά θα ληφθούν τα αναγκαία πειθαρχικά μέτρα σε περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Πηγή Πηγή: neatoday.blogspot.gr