Πραγματικά...στοχευμένες διαφημίσεις! Μια νέα τεχνολογία ετοιμάζεται να λανσαριστεί στην αγορά αλλάζοντας τα δεδομένα για μια ακόμη φορά στη διαφημιστική αγορά όμως.

Η διαφημιστική εταιρεία Amscreen,ετοιμάζεται να δημιουργήσει διαφημιστικές καμπάνιες με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου,κάνοντας πιο προσωπικές τις στοχευμένες διαφημίσεις.

Η τεχνολογία ονομάζεται OptimEyes και θα μπορεί να γνωστοποιεί στους διαφημιστές πόσοι άνθρωποι βλέπουν τις διαφημίσεις τους καθώς και άλλες πληροφορίες όπως το φύλο και την ηλικία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Nέο βίντεο με το πρωτότυπο μοντέλο του το νεόυ iPhone 5s/iPhone6!(video)

Η Amscreen διαθέτει ένα δίκτυο 6.000 οθονών προβολής διαφημίσεων σε βενζινάδικα και mini market σε όλη την Ευρώπη και σκοπός της τεχνολογίας την οποία αναπτύσσει είναι να έχουν τη δυνατότητα οι διαφημιστές να γνωρίζουν τα αποτελέσματα των δαπανών τους στη διαφήμιση.

Τώρα κατά πόσο επιθυμούν οι περαστικοί να παρακολουθούνται από κάμερες οι οποίες θα αναγνωρίζουν τα χαρακτηριστικά τους,είναι μάλλον κάτι που δεν απασχολεί την εταιρεία και είναι σίγουρο ότι όταν γίνει γνωστό θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε περισσότερα για την νέα αυτή ειδική τεχνολογία στη διαφήμιση...



Πηγή Πηγή: whos.gr