Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ζουν επικίνδυνα την κάθε στιγμή. Είναι αυτοί που τρελαίνονται, για παράδειγμα, να κάνουν σεξ στη ντουζιέρα. Ναι, ο κίνδυνος λειτουργεί πάντοτε ερεθιστικά, αρκεί ο άνδρας να έχει ένα τυπικό know how του κινδύνου που ελλοχεύει!

Καταρχάς, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί λόγω της επικινδυνότητας του εγχειρήματος, το οποίο σαφώς και δεν πρέπει να το δοκιμάζετε σε… ξένα σπίτια ή ξενοδοχεία. Τα 5 οφέλη:

5. Ξεφεύγεις από την ανία της κρεβατοκάμαρας Έχεις ανακαλύψει κάθε πόντο του κρεβατιού σου, έχεις σταμπάρει ποια γωνία μαζεύει την περισσότερη σκόνη και βρήκες και δύο μπαταρίες μικρές που είχες χάσει. Το σεξ στο μπάνιο θα σε κάνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα του κρεβατιού σου. Νέες εμπειρίες σε ένα δωμάτιο που πριν ήταν μόνο για έναν!

4. Δεν χάνεις χρόνο Γυρνάς από τη δουλειά και θες να κάνεις ένα ντους. 30 λεπτά. Τελειώνεις από το σεξ και θέλεις να κάνεις ένα ντους. Άλλα 30 λεπτά. Γυρνάς από τη δουλειά και κάνεις σεξ στο μπάνιο. Συγχαρητήρια. Μόλις κέρδισες μία ώρα από τη ζωή σου!

3. Την τρίβεις την πλάτη Το μεγαλύτερο πρόβλημα από καταβολής του πλυσίματος είναι το τρίψιμο στην πλάτη. Μόνο στα γουέστερν είχε λυθεί, όταν οι καουμπόηδες έμπαιναν στο βαρέλι και είχαν εκείνα τα όμορφα και ευγενικά κορίτσια που τους έτριβαν την πλάτη. Τώρα, είσαι και εσύ κάτι σαν καουμπόι, αφού το ευγενικό κορίτσι σου θα σου την τρίψει. Την πλάτη!

2. Η αγκαλιά μετά το σεξ Αν δεν την αγκάλιαζες, μετά το σεξ στο κρεβάτι, ήσουν ένα «αηδιαστικό γουρούνι, που έκανε το κέφι του». Πού να καταλάβει την κούρασή σου; Τώρα όμως, τελειώνετε μαζί, πλένεστε μαζί πηγαίνετε στο κρεβάτι και απλά… κοιμάστε! Ναι, είσαι στον Παράδεισο, χωρίς να χρειαστείς να πεθάνεις!

1.Τα λερωμένα τα άπλυτα Ένας φόβος κατά την εκσπερμάτιση είναι «ποιον θα πάρει ο Χάρος»… Η αλήθεια είναι πως λυπάσαι να λερώσεις τα φρεσκοπλυμένα σεντόνια που σου έστειλε η μαμά σου από τη Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ. Επίσης, πρέπει να ψάχνεις συνεχώς υγρά –καθαρά- μαντηλάκια ή έστω απλό χαρτί. Κούραση!

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr