Βαρέθηκες τα συνηθισμένα; Απογείωσε την ερωτική σου ζωή!Σαν ζώδιο αλήθεια τι προτιμήσεις έχετε στα sex toys; Ευτυχώς για σας, έχω περάσει ώρες αναλύοντας κάθε ζώδιο και έχω καταλήξει στα πιο ιδανικά:

Κριός

Μια ατομική σεξουαλική βόμβα που περιμένουμε να εκραγεί στα αρχικά 5 λεπτά της ερωτικής συνεύρεσης. Οπότε, οποιοσδήποτε είναι «ενεργοποιημένος» από τα macho γρυλίσματα και στεναγμούς σας, μόλις βρήκε το εισιτήριό του για τον ουρανό! Ιδανικό sex toy οι χειροπέδες! Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς είστε από τους τύπους που θέλουν να αναλάβουν την «πρωτοβουλία»!

Ταύρος

Θεωρείστε μαέστροι, καθώς έχετε κάνει τον έρωτα τέχνη. Φιλώντας, μπορείτε να φέρετε κάποιους ανθρώπους στο μεγάλο "Ωωω". Η αφή σας είναι απαλή και τρυφερή, διεγείρει και χαϊδεύει και, όταν έχετε διάθεση, ταξιδεύετε στην απόλαυση για ώρες. Απαραίτητο sex toy, το passionate kit που περιέχει πάνω από 100 ροδοπέταλα, 4 κεράκια για να φτιάξετε την ατμόσφαιρα κι ένα υπέροχο έλαιο για μασάζ. Αποτελεί το τέλειο σετ προκαταρκτικών για μία υπέροχη και μεγάλη νύχτα.

Δίδυμοι

Δεν είστε πότε ευχαριστημένοι με το να κάνετε το ίδιο πράγμα δύο φορές, καθώς ποθείτε συνεχή διέγερση. Οπότε, επειδή το παιχνίδι για εσάς αρχίζει στο μυαλό, σας προτείνω το βιβλίο «69 Ιστορίες Έρωτα Express». Το βιβλίο παραθέτει 69 μικρές αυτοτελείς ιστορίες, οι οποίες περιγράφουν ερωτικές καταστάσεις μικρής διάρκειας που εκτυλίσσονται με ταχύτητα. Παρά τον επείγοντα χαρακτήρα τους, κάθε φορά επιτυγχάνεται η βίωση μιας μοναδικής ερωτικής περιπέτειας, που έχει σκοπό την ποιότητα, την απόλαυση και την ηδονή. Όλες οι ιστορίες προσφέρουν την απαραίτητη ποικιλία που θα αφυπνίσει το ερωτικό σας ένστικτο.

Καρκίνος

Είστε ένας ευαίσθητος εραστής/ ερωμένη και θα θέσετε τις ανάγκες της/του συντρόφου, πριν από τις δικές σας. Ω, και είστε οι άνθρωποι που λατρεύετε το στήθος! Αφήστε λοιπόν την δοτική φύση σας να το αναλάβει με την τέλεια διακόσμηση των θηλών! Χνουδωτά, άσπρα αυτοκόλλητα pom pom (ζευγάρι) για τις θηλές σας (ή για την σύντροφο σας ) θα αποτελέσουν το δικό σας sex toy!

Λέων

Είναι γεγονός ότι σας αρέσει να δίνετε παραστάσεις. Οπότε ένα sex toy που αναδεικνύει την καλλιτεχνική δημιουργικότητα σας ή που ταιριάζει με την αγάπη σας να διασκεδάζετε κομψά και μεγαλειωδώς, σας φέρνει μπροστά στην επιλογή ενός δονητή. Λαμβάνω υπόψη ότι είστε λίγο υπερβολικοί και έχετε μια εκλεκτική και συνάμα αριστοκρατική προτίμηση σε όλα. Έτσι, οτιδήποτε σε έντονα χρώματα (κόκκινο, μοβ, χρυσό) θα είναι πάνω από καλά... Ενώ τα 19 cm, σαν μέγεθος, είναι δραματικό και τολμηρό – ακριβώς σαν κι εσάς!

Παρθένος

Σαν άτομα που θέλετε να εξετάσετε όλες τις πτυχές της κατάστασης πριν από την ανάληψη δράσης, μπορείτε να ειδικευτείτε στο να πειράξετε και να δελεάσετε το θήραμα σας με τα «πονηρά ζαριά» και στη συνέχεια να παίξετε με το μυαλό του, κατακλύζοντάς το με απροσδόκητη θερμότητα. Όταν είστε γυμνοί λοιπόν, αντί να πετάτε μεταξύ σας μαξιλάρια, ρίξτε τα πονηρά ζάρια και σίγουρα κάτι θα κερδίσετε. Σημείωση: Ο καθένας ρίχνει με τη σειρά του τα ζάρια και εκτελεί την πράξη που του τυχαίνει.

Ζυγός

Ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ευχαρίστηση των άλλων απ' ό, τι για τη δική σας και, σαν τους Ταύρους, εκτιμάτε επίσης τα όμορφα και αισθησιακά πράγματα. Για αυτό σας αρέσουν sex toys που φέρνουν χαρά, αλλά μαζί μ' ένα άγγιγμα ομορφιάς! Ένα πολύ ιδιαίτερο έλαιο μασάζ λοιπόν για τις πολύ ιδιαίτερες στιγμές πάθους σας είναι το τέλειο για εσάς! Πάρτε λίγο στα δάχτυλά σας και χαϊδέψτε τον/την σύντροφο σας για μια μοναδική εμπειρία μασάζ.

Σκορπιός

Εσείς οι σέξι μπορεί να ζηλεύετε κατά καιρούς, κάτι που μπορεί να βλάψει τις σχέσεις σας. Επίσης, μπορεί να έχετε αρκετά άγριες σεξουαλικές φαντασιώσεις. Επιλέξτε, λοιπόν, το κατάλληλο sex toy: ένα πολυτελές μαστίγιο με ουρές από σατέν και με δυνατή λαβή και, μετά απ' όλα, ο σύντροφος σας, δεμένος υπό την απειλή του απαλού μαστιγώματος, δεν θα μπορεί να είναι... κάπου αλλού. Θα σας ανήκει ολοκληρωτικά!

Τοξότης

H προσφορά σας στον τομέα του σεξ είναι επιμορφωτική, καθώς είστε ανοικτοί σε οποιοδήποτε καυτό παιχνίδι σας προκαλεί να εξερευνήσετε κάτι νέο! Η ανεξάρτητη πλευρά σας ιντριγκάρεται από ένα ασυνήθιστο sex toy – ομοίωμα γυναικείου χεριού σε φυσικό χρώμα, με κόκκινα βαμμένα νύχια. Θα σας δώσει ένα "χέρι βοηθείας" για να νιώσετε την ευχαρίστηση που επιθυμείτε –ακόμα και στις μοναχικές σας απολαύσεις!

Αιγόκερως

Μπορεί να σας υποτιμούν επειδή το στυλ αποπλάνησης που εφαρμόζετε είναι αρκετά χαλαρό. Όταν όμως ασχοληθείτε μαζί τους, αργά και σταθερά, αποδεικνύετε ότι είστε μια σεξουαλική δύναμη. Το ύφος σας είναι «Εδώ είμαι. Θέλεις;». Σας αρέσουν τα εξελιγμένα sex toys που σας δίνουν τον έλεγχο της ερωτικής κατάστασης. Έτσι θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να πειράξετε την πίσω πόρτα του/της συντρόφου σας με τις εξτρά μακριές σπεσιαλίστες της απόλαυσης: Μαύρες μπίλιες διαδοχικής διαμέτρου, για πρωκτική και όχι μόνο ευχαρίστηση, με έντονα ανάγλυφη επιφάνεια!

Υδροχόος

Έχετε ένα προοδευτικό και δημιουργικό στυλ αποπλάνησης, αφού για σας η λαγνεία είναι η μητέρα της εφεύρεσης. Θα λατρέψετε λοιπόν όλα τα sex toys που σχετίζονται με την τεχνολογία. Η καινοτομία μιας συσκευής μεγέθυνσης πέους μπορεί να απευθυνθεί στον εσωτερικό αντάρτη σας.

Ιχθύς

Ως ζώδιο του νερού, έχετε λεπτά ψυχικά όρια. Όταν κάνετε έρωτα, ολόκληρο το νευρικό σας σύστημα είναι συνδεδεμένο με τον/την σύντροφό σας. Είστε οπαδός των «μαλακών εγκεφαλικών επεισοδίων» και των αισθησιακών ερωτικών παιχνιδιών. Ως υπερευαίσθητοι τύποι, σας παίρνει λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε. Δοκιμάστε τις εσωτερικές δονούμενες μπαλίτσες, με τις οποίες θα νιώσετε τόσο ερεθιστικά που θα αναρωτιέστε τι κάνατε τόσο καιρό χωρίς αυτές. Εισχωρήστε τις στο ευαίσθητο σημείο σας και απολαύστε! Με συχνή χρήση, προπονείτε τους κολπικούς μυς και, επιπλέον, αυξάνετε την ευχαρίστηση κατά τη σεξουαλική επαφή.

Πηγή Πηγή: newscity1.net