Άμα είσαι sexpert συχνά έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες περίεργες ή και ακραίες ερωτήσεις και απορίες. Διαβάστε δέκα ερωτήσεις (μερικές είναι πολύ κουφές) που κάνει ο κόσμος στους ειδικούς και τι απαντούν εκείνοι.

10. Μου αρέσουν οι γυναίκες. Πώς μπορώ να κάνω ένα τρίο με τον άντρα μου;

Ουσιαστικά αυτό που ρωτάει η γυναίκα είναι αν μπορεί να βάλει μια άλλη στο κρεβάτι της (μαζί με τον άντρα της) χωρίς να καταστρέψει το γάμο της. Αρχικά θα πρέπει να το πάει με το μαλακό για να μην τον φρικάρει και μετά μπορεί να του δείξει φωτογραφίες ή βίντεο γυναικών που το κάνουν μεταξύ τους. Τέλος ας του ανοίξει μι κουβέντα για το τρίο με δύο γυναίκες. Ανάλογα με το πως θα αντιδράσει ο άντρας, τότε μπορεί να προχωρήσει και να του προτείνει να το κάνουν. Το τρίο με δύο γυναίκες θεωρείται κορυφαία αντρική φαντασίωση, όμως δεν είναι και απαραίτητο πως ένας άντρας μπορεί να νιώσει άνετα με δύο γυναίκες στο κρεβάτι.

9. Ποια είναι η γνώμη σου για τα φετίχ και την κτηνοβασία;

Υπάρχουν φετίχ που ορισμένοι τα θεωρούν περίεργα ή ανώμαλα αλλά στην τελική δεν βλάπτουν κανέναν. Μετά, υπάρχουν πολλά άλλα φετίχ που υπερβαίνουν τα όρια. Η κτηνοβασία για παράδειγμα είναι ένα απ’αυτά. Συνέχεια οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ο χρυσός κανόνας λέει ότι «Από την ώρα που ό,τι κάνει κάποιος περιλαμβάνει ΜΟΝΟ ενήλικες –τα ζώα σίγουρα δεν ανήκουν στην κατηγορία- και αυτό που κάνουν δεν βλάπτει κανέναν, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

8. Μπορεί να κολλήσεις μύκητες από τα sex toys;

Η ερώτηση έγινε από ένα κορίτσι που ήταν παρθένα και κόλλησε μύκητες χωρίς να μπορεί να καταλάβει πως τους απέκτησε. Μοιραζόταν έναν δονητή με την αδερφή της αλλά εκείνη δεν είχε μύκητες. Τι συνέβη; Οι μύκητες μπορεί να μεταδίδονται με πολλούς τρόπους, όπως το σεξ ή ακόμα και με το να μοιραστείς ένα μη καθαρό εσώρουχο. Άσχετα μ το πως κόλλησε τους μύκητες χρειάζεται μια επίσκεψη στον γιατρό. Η συμβουλή που μπορεί να δοθεί είναι να παίρνει δικά της sex toys ή τουλάχιστον να τα καθαρίζει πρώτα με ζεστό νερό, σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό.

7. Μπορεί το cross dressing να «ξενερώσει» μια γυναίκα;

Όλοι έχουν τα βίτσια τους. Ο άντρας ας πούμε που έκανε αυτή την ερώτηση γουστάρει να ντύνεται με γυναικεία ρούχα, αλλά φοβάται πως αυτό θα ξενερώσει τη γκόμενά του. Η πλειονότητα των γυναικών σίγουρα δεν «φτιάχνονται» με το cross dressing, υπάρχουν όμως κάποιες που το βρίσκουν πολύ ερεθιστικό. Είναι καθαρά θέμα γούστου κ θα πρέπει να τσεκάρει τη φιλενάδα του για να δει πόσο προχωρημένη είναι.

6. Έχασα την ευκαιρία να κάνω σεξ με τη μάνα της πρώην μου, τώρα;

Ο συγκεκριμένος άντρας χώρισε αλλά γουστάρει πολύ τη μάνα της πρώην του και υπάρχει ανταπόκριση. Αν έκανε πίσω όταν οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, τότε μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Όμως θα πρέπει να σκεφτεί γιατί αρχικά κώλωσε. Αν δεν είναι πολύ σίγουρος το καλύτερο θα είναι να μη μπλέξει σε μια τέτοια ιστορία.

5. Γιατί θα μου άρεσε να δω τη γυναίκα μου να κάνει σεξ με άλλον άντρα;

Αυτός ο άντρας θέλει να δει τη γυναίκα του να κάνει σεξ με έναν άλλον άντρα αλλά αναρωτιέται αν η φαντασίωση του είναι υπερβολικά περίεργη. Οι περισσότεροι άντρες θα ζήλευαν αν έβλεπαν την γυναίκα τους να φλερτάρει με άλλον άντρα. Ο συγκεκριμένος θέλει να δει τη δική του γυναίκα να ευχαριστιέται και να έρχεται οργασμό, άσχετα με το αν είναι εκείνος που θα τη φτάσει εκεί ή κάποιος άλλος. Γούστα είναι αυτά... Απλώς θα πρέπει να βεβαιωθεί αν αυτό είναι μόνο μι φαντασίωση ή αν θα ήθελε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το δει να συμβαίνει μπροστά στα μάτια του.

4. Η γκόμενα μου θέλει να το κάνει μαζί μου φορώντας ένα strap on!

Πολλές γυναίκες και άντρες θέλουν να να φέρουν sex toys στην κρεβατοκάμαρα και να τα χρησιμοποιούν με τον κλασικό τρόπο. Τι γίνεται όμως αν πέσεις σε γυναίκα που θέλει να σου βάλει από πίσω έναν δονητή ή να φορέσει εκείνη ένα strap on; Αν στον άντρα αρέσει (δεν είναι και τόσο συνηθισμένο) έχει καλώς. Αν όμως η ιδέα του να δέχεται πρωκτικό δεν του αρέσει, στο άκουσμα της πρότασης θα τρομοκρατηθεί... Όλα πάντως λύνονται με την επικοινωνία. Αν δεν γουστάρεις κάτι εννοείται ότι δεν είσαι αναγκασμένος να το κάνεις.

3. Βοήθεια! Ο άντρας μου με απειλεί με χωρισμό αν δεν γυρίσουμε ένα πορνό βίντεο!

Όλοι μπορούν να γυρίσουν ερασιτεχνικό πορνό αρκεί να συμφωνούν και οι δύο. Όμως ο άντρας αυτής της γυναίκας την απειλεί ότι θα την παρατήσει αν δεν δεχτεί να την τραβήξει βίντεο μαζί με άλλον άντρα. Εκείνη το είχε κάνει παλιότερα αλλά αποφάσισε ότι δεν της αρέσει. Καυγαδίζουν συνεχώς και εκείνος της λέει ότι αν τον αγαπούσε θα το έκανε. Ο τύπος νομίζει ότι έχει παντρευτεί πορνοστάρ αλλά η γυναίκα δεν γουστάρει καθόλου την όλη φάση γι’ αυτό και θα πρέπει να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Γενικά αν κάποιος προσπαθεί να σε χειραγωγήσει για να κάνεις κάτι που δεν θέλεις, πρέπει να δίνεις ένα τέλος.

2. Γυναίκα σε απόγνωση. Ο άντρας της δεν θέλει να του κάνει στοματικό!

Οι περισσότεροι άντρες τρελαίνονται να τους κάνουν στοματικό αλλά όχι ο συγκεκριμένος. Το πρόβλημα είναι ότι εκείνη θέλει να το κάνει. Αυτό που θα πρότεινε κάποιος είναι να κάτσει και να του μιλήσει ανοιχτά για το πόσο της αρέσει να τον ευχαριστήσει εκεί κάτω. Το πρόβλημα είναι πως συνήθως οι άντρες που δεν θέλουν η γυναίκα τους να τους κάνει κάτι τέτοιο, έχουν το κόλλημα πως επειδή το θεωρούν πολύ πρόστυχο, μπορούν να το δεχτούν μόνο από γυναίκες που έχουν μαζί τους εφήμερη σχέση. Οπότε η συγκεκριμένη γυναίκα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να του βγάλει από το μυαλό αυτήν την προκατάληψη.

1. Ο άντρας μου θέλει να κάνω σεξ με ένα γαϊδούρι!

Υπάρχουν κάποια πράγματα στο σεξ που είναι εκτός συζήτησης και αυτό είναι ένα απ’ αυτά. Ο άντρας αυτής της γυναίκας θέλει να την κινηματογραφήσει να κάνει σεξ με ένα γαϊδούρι! Όχι μόνο την αναγκάζει να δοκιμάσει κάτι που εκείνη δεν θέλει, αλλά θέτει τον εαυτό του σε νομικό κίνδυνο με το να της προτείνει κάτι τέτοιο.

Πηγή Πηγή: newscity1.net