Τα ναρκωτικά στη χώρα μας είναι απαγορευμένα. Το αν συμφωνείς με τον νόμο ή όχι, δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που λείπει από τη χώρα μας είναι η φαντασία. Γιατί αν διαβάσεις τους παρακάτω τρόπους που χρησιμοποιούν στο εξωτερικό οι άνθρωποι για να την «ακούσουν» φθηνά και υπεύθυνα, θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.



Προειδοποιώ από τώρα ότι οι παρακάτω μέθοδοι είναι απλά προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κάποιος να τους μιμηθεί, γιατί θα βρεθεί την ίδια στιγμή στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το δηλητήριο του βατράχου

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος δηλητηριώδους βατράχου στο Colorado, του οποίου το δηλητήριο, αν αποξηρανθεί, προκαλεί παραισθήσεις χάρη στην ουσία Μπουφοτενίνη που περιέχει.

Πάνω απ’ τις καβαλίνες

Όπως περιέγραψε ένα δημοσιογράφος των New York Times, οι πιτσιρικάδες στη Ζάμπια, εισπνέουν τη μυρωδιά ανθρώπινων κοπράνων για να κάνουν κεφάλι. Μια σκέτη αηδία τα τυπάκια.

Ψαρωτικό ναρκωτικό

Το 2006 στη νότια Γαλλία, δύο άντρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού είχαν καταναλώσει ένα ψάρι που ονομάζεται Sarpa Salpa. Λέγεται ότι το κεφάλι του ψαριού έχει ψυχοτροπικές επιρροές σε αυτόν που θα το καταναλώσει, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να έχουν παραισθήσεις για πάνω από 36 ώρες.

Αλήθεια, το μοσχοκάρυδο;

Κάποιοι νέοι στις ΗΠΑ πειραματίστηκαν με το μοσχοκάρυδο, ένα κατά τα άλλα ευγενές καρύκευμα σε μια προσπάθειά τους να την «ακούσουν» νόμιμα. Επιστήμονες αναφέρουν ότι η μεγάλη ποσότητα τριμμένου μοσχοκάρυδου, αν δεν προκαλέσει ναυτία και εμετό, μπορεί και να δημιουργήσει παραισθήσεις.

Το βρωμότυρο

Το τυρί Stilton έχει ονομαστεί ως ένα από τα βρωμερότερα τυριά στον κόσμο. Μια έρευνα ύπνου που διενεργήθηκε επί βρετανικού εδάφους έδειξε ότι όσοι είχαν καταναλώσει μερικά γραμμάρια Stilton cheese, είδαν πολύ περίεργα όνειρα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Aftershave και εις υγείαν

Η δραματική αύξηση των τιμών των αλκοολούχων στη Ρωσία, έχει οδηγήσει τους φτωχούς Ρώσους να ψάχνουν αλλού το αλκοόλ για να κάνουν κεφάλι. Έχουν καταμετρηθεί αμέτρητα περιστατικά με νεαρούς (κυρίως άστεγους) οι οποίοι εισέρχονται στο νοσοκομείο έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα aftershave, κολόνιας και άλλων αλκοολούχων σκευασμάτων.

Σκέτο μαζούτ

Δεν τα διαβάζουν καλά τα ταμπελάκια εκεί στην Κένυα. Πετρέλαιο για αεροπλάνα λέει το ταμπελάκι, μαγικό ζωμό διαβάζουν αυτοί. Στο εθνικό κοκτέιλ των Κενυατών που ονομάζεται Changaa, οι νέοι της χώρας προσθέτουν σκέτο μαζούτ για να αυξήσουν τις επιδόσεις του. Ντίρλα οι Κενυάτες.

Το ναρκωτικό των φυλακών

Σε πολλά σωφρονιστικά ιδρύματα του κόσμου, τα σάπια φρούτα είναι επικηρυγμένα. Ο συνδυασμός λέει σάπιου φρούτου με ζάχαρη και κέτσαπ, δημιουργεί ένα μείγμα που προκαλεί μεν παραισθήσεις, προκαλεί δε και φρικτούς στομαχικούς πόνους.

Και για το τέλος κράτησα το καλύτερο…

Η κατάντια του Εσκιμώου

Άκουσον, άκουσον. Έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά στη Σιβηρία, κατά τα οποία μερικοί Εσκιμώοι πίνουν τα ούρα εκείνων οι οποίοι έχουν καταναλώσει κάποια τοπικά μανιτάρια σε ωμή μορφή. Ήμαρτον ρε παιδιά, αυτοί την έχουν ακούσει από το κρύο και πίνουν κάτουρα!

Πηγή Πηγή: alepoy.blogspot.gr