Μια γυναίκα από την Αμερική γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό ώστε να προλάβει να δει ο ετοιμοθάνατος άντρας της τη νεογέννητη κόρη τους.

Ο Μαρκ Άουλγκερ, 52 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο. Μήνες αργότερα το ζευγάρι έμαθε ότι στην περίπτωσή του η ασθένεια ήταν θανατηφόρα. Η Νταϊάν, 31 ετών, γυναίκα του Μαρκ ρώτησε τον γιατρό πόσο καιρό ζωής έχει ακόμα και η απάντηση ήταν 5 με 6 μέρες το πολύ!

Ο Μαρκ είχε φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει -δεν πέρναγε πλέον το οξυγόνο από τους πνεύμονές του ώστε να πηγαίνει στο αίμα και στο υπόλοιπο σώμα. Η γυναίκα του ήταν έγκυος αλλά ήθελε ακόμα δύο βδομάδες μέχρι να γεννήσει. Προκειμένου όμως ο Μαρκ να δει το μωρό του, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να γεννήσει νωρίτερα.

Ο Μαρκ, τελικά, κατάφερε να κρατήσει την κορούλα του για περίπου 45 λεπτά μετά τη γέννηση της! «Έκλαιγε και έδειχνε πολύ λυπημένος», είπε η Νταϊάν. Αμέσως μετά ο Μαρκ έπεσε σε κώμα και τότε τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας άρχισαν τις ερωτήσεις για την κατάσταση της υγείας του, ανήσυχα για τον πατέρα τους.

Η Νταϊάν αρχικά τους είπε πως ο μπαμπάς τους κοιμόταν και τότε ο ένας γιος της την ρώτησε αν θα κατάφερνε να επιβιώσει! Η Νταϊάν τότε αποφάσισε να πει την αλήθεια στα παιδιά της, λέγοντάς τους πως δεν θα τα κατάφερνε και τότε εκείνα άρχισαν να κλαίνε.

Ο Μαρκ έζησε άλλες 5 μέρες και τελικά πέθανε κρατώντας το νεογέννητο κοριτσάκι του στην αγκαλιά του!

Πηγή Πηγή: tsantiri.gr