Ο άντρας εκτός του ότι στα ερωτικά του είναι πολύ πιο διαφορετικός αγαπάει την ποικιλία και τον... αιφνιδιασμό! Μπορεί εσείς βέβαια, κάθε φορά που κάνετε sex, να έχετε και ένα μικρό κολπάκι κατά νου, αλλά να ξέρετε ότι ακόμα και... ελέφαντας να ντυθείτε, δεν θα το εκτιμήσει εξίσου με το να σας δει να φιλιέστε με την κολλητή σας και εν συνεχεία να κάνει sex κ με τις δυο σας! Οι λόγοι που οι άντρες αντιδρούν έτσι, είναι αόρατοι κ σκοτεινοί! Ωστόσο, εμείς επειδή είμαστε συνεπείς απέναντι στο αναγνωστικό κοινό, λέμε να κάνουμε μία απόπειρα και να αναλύσουμε κάποιους από τους λόγους των ιδιαίτερων αυτών... γούστων!

1. Δύο είναι καλύτερα από ένα: Ο πρώτος λόγος είναι καθαρά πρακτικός! Από δύο στήθη, η τιμή ανεβαίνει στα τέσσερα, από έναν πισινό πάμε στους δύο! Με λίγα λόγια, εννοούμε ότι σε οποιοδήποτε ον στον πλανήτη, προσφέρονταν δύο στην τιμή του ενός, εκείνο θα άρπαζε την ευκαιρία από τα μαλλιά! Δύο ζευγάρια παπούτσια είναι καλύτερα από ένα, οπότε και δύο γυναίκες είναι σίγουρα προτιμότερες από την μία. Στο μυαλό του άντρα αυτό δεν είναι καθαρά μαθηματικά αλλά το όλο σκηνικό παίρνει μυθικές θα λέγαμε διαστάσεις! Ενώ γι παράδειγμα μπορεί να κάνει sex με την μία, ταυτόχρονα μπορεί να κάνει στοματικό στην άλλη ή απλά να την παρατηρεί να παίζει με τον εαυτό της χωρίς εκείνος να χρειαστεί να κάνει τίποτα απολύτως γιατί πολύ απλά κάποιος άλλος έχει αναλάβει τη σκληρή δουλίτσα! Όλα είναι απλά κ συγκεκριμένα...

2. Ο βασιλιάς της... ζούγκλας: Ε ναι λοιπόν, όποιον άντρα κι αν ρωτήσεις, όλοι τους κρύβουν έναν μικρό Σίμπα μέσα τους! Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο αντρικός εγωισμός αρχίζει και τελειώνει, ή τελοσπάντων κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, στο sex! Αν για παράδειγμα ένας άντρας, καταφέρει να έχει ταυτόχρονα δύο γυναίκες, γυμνές και ανυπεράσπιστες, λέμε τώρα, στο κρεβάτι του, πολύ απλά νιώθει ο απόλυτος κυρίαρχος του κόσμου και ο μεγαλύτερος εραστής του σύμπαντος! Με λίγα λόγια, στην προκειμένη, το θέμα δν είναι πρακτικό αλλά καθαρά νοητικό. Η αντρική φαντασία, μπορεί να μην το πολυπιστεύετε αλλά καλπάζει, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται κατακόρυφα ο πληγωμένος του εγωισμός που τόσο πολύ έχει τσαλαπατηθεί τα τελευταία χρόνια από τη γυναικεία χειραφέτηση! Γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο άντρας θέλει το καφενείο, την μπύρα, το τάβλι και τη γυναίκα στο σπίτι!

3. Το... αλκοόλ: Αυτό ίσως να μην είναι λόγος αλλά πιθανότατα και αιτία. Τελοσπάντων, βάσει στατιστικών, τα περισσότερα τρίο, έχουν γίνει έπειτα από άγριες βραδιές κατανάλωσης αλκοόλ! Η ατμόσφαιρα είναι ερωτική, εσείς εκτός απ ερωτική είστε και μεθυσμένη, και πολύ απλά ο καλός σας πετάει τη φαεινή ιδέα του τρίο! Πάμε ένα στοίχημα, πως ανεξάρτητα από την απάντηση όλες θα το σκεφτείτε στιγμιαία έστω και σαν τρέλα; Οπότε είναι απολύτως λογικό που την επόμενη μέρα σχεδόν κανένας από τους τρεις δεν θυμάται και πολλά και τελικά καταλήγουν να κοιτάζονται απορημένοι και κατακόκκινοι από ντροπή και αμηχανία!

4. Του αρέσουν οι... φίλες σας: Μπορεί εσείς να βλέπετε τους φίλους του αγοριού σας σαν αδερφάκια, εκτός αν είστε άγριο θηλυκό και γουστάρετε τα περίεργα, αλλά να ξέρετε ότι αν οι φίλες σας δεν είναι 200 κιλά και δεν έχουν κρεατοελιές με τρίχες στο πρόσωπο, ο καλός σας σίγουρα θα πήγαινε μαζί τους! Δε σημαίνει ότι δεν σας θέλει ή ότι θέλει κάποια από τις φίλες σας, αλλά πολύ απλά, σε μία περίπτωση που το παν θα ήταν το sex και όλα θα άρχιζαν και θα τελείωναν εκεί, δεν θα τον πείραζε στο ελάχιστο να έχει μία... περιπετειούλα με τη φίλη σας! Το ακόμα καλύτερο σενάριο; Ένα τρίο με εσάς και εκείνη! Διότι το αθώο αντρικό μυαλό σκέφτεται, ότι προφανώς και θα σας είναι πιο εύκολο με μία φίλη σας, την οποία γνωρίζετε, δε σιχαίνεστε και σίγουρα αγαπάτε! Εδώ λοιπόν να ενημερώσουμε τα λατρεμένα κατά τ' άλλα αγόρια, ότι αυτός είναι ίσως κ ο σημαντικότερος λόγος για να μισήσετε την κολλητή σας και να μην της ξαναμιλήσετε! Όχι δηλαδή, αν ο φίλος κάποιας πάνω στο sex ασχολούνταν περισσότερο με τη φίλη της, θα το άντεχε;

Πηγή Πηγή: newscity1.net