Ε λοιπόν στις μέρες μας αυτό δεν υπάρχει ούτε γι΄αστείο, μιας και οι καιροί είναι πιο δύσκολοι, οι σχέσεις επίσης και γενικότερα ο θεσμός του γάμου όσο πάει και… απομυθοποιείται!

Χωρίς φυσικά να εννοούμε ότι πλέον οι άνθρωποι δεν παντρεύονται ή δεν αγαπούν τη συντροφικότητα, οι καθημερινές υποχρεώσεις και φυσικά τα οικονομικά προβλήματα που οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν, δεν επιτρέπουν και πολύ την οργάνωση ενός γάμου, τουλάχιστον όπως οι περισσότερες από εμάς έχουμε φανταστεί.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι δεν είναι μόνο το οικονομικό στην μέση αλλά ένα κάποιο φταίξιμο το έχουμε κι εμείς. Όχι ότι τα καλά μας τ” αγόρια είναι αγγελάκια και εντελώς αθώοι, αλλά επειδή στην προκειμένη αναλύουμε το θέμα από τη γυναικεία πλευρά, λέμε να καταπιαστούμε με τα λάθη τα δικά μας και τέλος πάντων να σας διαφωτίσουμε όσο μπορούμε σχετικά με το θέμα αυτό. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε ποιους τύπους γυναίκας οι άντρες ΔΕΝ θέλουν να παντρευτούν, για ευνόητους φυσικά λόγους.

1. H γυναίκα η αυταρχική: Μπορεί να έχουμε πει ότι οι άντρες προτιμούν τις δυναμικές γυναίκες οι οποίες δεν είναι σκυλάκια και έχουν δική τους προσωπικότητα, αλλά και το άλλο άκρο σίγουρα δεν είναι το ζητούμενο. Ο άντρας λοιπόν δεν πρόκειται ποτέ να θελήσει να ξοδέψει το υπόλοιπο της ζωής του με ένα άτομο αυταρχικό το οποίο τον καταπιέζει και εν ολίγοις του σπάει τα νεύρα! Δυστυχώς βέβαια, υπάρχουν πολλές γυναίκες τις οποίες βολεύει το ότι… καταδυναστεύουν τους συζύγους τους, αλλά είναι ακριβώς αυτές οι οποίες κάποια στιγμή σκυλοβαριούνται και τους παρατάνε στα κρύα του λουτρού. Εξάλλου, δεν υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι οι οποίοι παντρεύονται για να χωρίσουν! Αν είστε λοιπόν ολίγον… bitch, καλά θα κάνετε ή να αλλάξετε κάπως ή να βρείτε ένα θύμα και να το κάνετε ότι θέλετε, με τις γνωστές φυσικά συνέπειες.

2. Η γυναίκα που θέλει να τον αλλάξει: Κλασικότατο δείγμα γυναικείας συμπεριφοράς! Τον γνωρίζεις, τον ερωτεύεσαι και στη συνέχεια αυτά ακριβώς που κάποτε ερωτεύτηκες θέλεις να τα αλλάξεις! Φυσικά και οι καιροί αλλάζουν και σίγουρα στα 40 δεν μπορείς να έχεις τα ίδια μυαλά με αυτά που είχες στα 25, αλλά το να προσπαθείς να αλλάξεις έναν άνθρωπο, ενώ είναι προφανές ότι αυτός δεν θέλει, γιατί βρε αδερφέ, του αρέσει ο εαυτός του, είναι το λιγότερο τραγικό! Προφανώς και είναι άσχημο και προφανώς και έχετε άδικο από όλες τις πλευρές. Και μην φέρνετε σαν παράδειγμα το κράξιμο που σας ρίχνει γιατί εκείνος σας γνώρισε κορμί και τώρα έχετε μετατραπεί σε μπαλίτσα, γιατί πολύ απλά εκείνος δεν ήθελε να αλλάξετε απολύτως τίποτα!

3. Η γυναίκα η ζηλιάρα χωρίς λόγο: Η ζήλια είναι στο top 3 των χειρότερων και πιο έντονων συναισθημάτων που μπορεί κάποιος να νιώσει. Και μπορεί η ζήλια με μέτρο, να είναι υγιής και σίγουρα κολακευτική, αλλά όταν αυτή αγγίζει τα όρια της παράνοιας, είναι απλώς ανυπόφορη! Δεν είπαμε να μην σας νοιάζει καθόλου, αλλά το να ζηλεύετε ακόμα και τη θηλυκή γάτα που περπατάει δίπλα του, είναι υπερβολικό και ανησυχητικό. Να ξέρετε, ότι αφενός δεν κολακεύεται καθόλου και αφετέρου τα όρια και οι αντοχές του δοκιμάζονται τόσο που τελικά θα σας παρατήσει και θα έχει και δίκιο!

4. Η γυναίκα η… βδέλλα: Αν υπάρχει μία κατηγορία που είναι χειρότερη από την προηγούμενη είναι αυτή εδώ φίλες μου. Αν είστε από εκείνες, που ζωή δεν έχουν, φίλους δεν έχουν, ενδιαφέροντα δεν έχουν και είναι μονίμως κολλημένες πάνω στον καλό τους, τότε να ξέρετε ότι όχι μόνο δεν θα σας παντρευτεί αλλά πολύ σύντομα θα σας βαρεθεί μέχρι θανάτου! Για να ξεκαθαρίσουμε 2-3 πραγματάκια οι φίλοι του δεν είναι και δικοί σας, χρειάζεται κι αυτός ο χριστιανός κάποιες στιγμές μόνος του και όταν σας βλέπει μέσα στην μιζέρια να μην κάνετε απολύτως τίποτα ξενερώνει απόλυτα. Οπότε προσπαθήσετε να έχετε και ζωή πέρα από αυτόν, γιατί καλώς ή κακώς αυτός δεν είναι η ζωή σας!

5. Η γυναίκα που δεν τρώει: Μπορεί όταν σας πρωτογνώρισε να πίστευε ότι χτύπησε φλέβα χρυσού διότι θα σκέφτηκε ότι ποτέ δεν θα γίνετε χοντρούλα, αλλά μετά τον πρώτο μήνα το γεγονός ότι δεν τρώτε σχεδόν τίποτα και ότι είστε σε μία μόνιμη δίαιτα, του σπάει τα νεύρα και χωρίς υπερβολή του δυσκολεύει τη ζωή! Μα πείτε μας τώρα, είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που δεν είναι σε θέση να απολαύσει το φαγητό να μπορεί να απολαύσει οτιδήποτε άλλο στη ζωή; Δεν είπαμε φυσικά να τρώτε δίχως αύριο, και αν έχετε και λατρεία με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή μαζί σας, αλλά καμιά φορά αξίζει να αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να δοκιμάζετε από το υπέροχο κοκκινιστό της μαμάς του που ιερότερο δεν έχει!

Πηγή Πηγή: tsantiri.gr