Δικογραφία αυτοφώρου διαδικασίας, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, σε βάρος 58χρονου ημεδαπού, για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων περισσοτέρων απ 12.000 γυναικών και ανήλικων κοριτσιών στην Κέρκυρα.

Ο 58χρονος, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, απ αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, καθώς σύμφωνα με καταγγελία 27χρονης, ο συλληφθείς την φωτογράφισε με κινητό τηλέφωνο, την στιγμή που επιβιβάζονταν σε αστικό λεωφορείο.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, φωτογράφιζε συστηματικά γυναίκες κ ανήλικα κορίτσια, κατά την διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων τους στην πόλη της Κέρκυρας.

Στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, στις εσωτερικές μνήμες των οποίων βρισκόταν αποθηκευμένες 3.500 περίπου φωτογραφίες γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν ακόμη δύο κάρτες αποθήκευσης ηλεκτρονικών αρχείων, με 9.500 περίπου φωτογραφίες.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας για την ταυτοποίηση του φωτογραφικού υλικού που κατασχέθηκε με τα ανυποψίαστα θύματα, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον κ .Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πηγή Πηγή: newscity1.net