Γνωρίζετε ότι υπάρχουν 5 απλά πράγματα που αν τα δοκιμάσετε θα διαπιστώσετε ότι είναι τα καλύτερα «φυσικά» βιάγκρα με θαυμαστά αποτελέσματα!

1. Η βενζίνη: Σύμφωνα με βρετανική έρευνα η μυρωδιά της βενζίνης προκαλεί διέγερση στις γυναίκες γιατί τις «μεταφέρουν» σε όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Μυρωδιές όπως μπογιά και βενζίνη φάνηκε να είναι αφροδισιακά για το γυναικείο πληθυσμό απέναντι σε ένα ανδρικό κορμί.

2. Οι δουλειές του σπιτιού: Όπως εσένα σε «ανάβει» να την βλέπεις να κάνει δουλειές στο σπίτι το ίδιο συμβαίνει και για εκείνη. Αυτό που προκαλεί ουσιαστικά τη διέγερση σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι η ενεργητικότητα!

3.Το τζίντερ: Έχει αποδειχτεί ότι το τζίντζερ λειτουργεί όπως το βιάγκρα για τους άνδρες και έχει αποτέλεσμα διεγερτικό και στις γυναίκες. Ευκαιρία λοιπόν να το δοκιμάσετε με την παρτενέρ σου για να ανεβάσετε τη «θερμοκρασία»

4. Λιπαντικά: Τα λιπαντικά περιέχουν αρώματα και βότανα και προκαλούν διέγερση στο πέος γιατί αυξάνουν την ροή του αίματος που προκαλεί την στύση.

5. Το κόκκινο χρώμα: Ερευνητές από το Journal of Personality and Social Psychology ανακάλυψαν ότι τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, διεγείρονται όταν βλέπουν το αντίθετο φύλο ντυμένο στα κόκκινα. Παρότρυνε λοιπόν τη σύντροφό σου να φορέσει κόκκινα εσώρουχα στο κρεβάτι.

Πηγή Πηγή: sirina.gr