Έρευνα αποκάλυψε σε τι ποσοστό οι Ελληνίδες κάνουν στοματικό σεξ στον σύντροφό τους αλλά και τους λόγους για τους οποίους επιδιώκουν να το κάνουμε ή το αποφεύγουν.

Ένα 60% δήλωσε ότι κάνουν στοματικό στον σύντροφό τους αλλά μόνο το 10% από αυτές το κάνουνε γιατί πραγματικά το γουστάρουν. Το 10% αυτό αποκάλυψε ότι η ευχαρίστησή τους είναι καθαρά εγκεφαλική και τις εξιτάρει το γεγονός ότι προσφέρουν την απόλυτη καύλα στον παρτενέρ τους και παράλληλα νιώθουν την ασφάλεια και ικανοποίηση ότι είναι μοναδικές και αναντικατάστατες για αυτόν επειδή κατέχουν το άθλημα ενώ άλλες γυναίκες όχι.

Το 40% δήλωσε ότι αποφεύγει το στοματικό, το θεωρεί αγγαρεία γιατί πρακτικά και σωματικά δεν νιώθει καμία ικανοποίηση και διέγερση όταν το κάνει. Δεν υπάρχει εγκεφαλική ηδονή ότι ικανοποιούν τον σύντροφό τους και απορρίπτουν το άθλημα. Ένα 15% δήλωσε ότι ένας βασικός λόγος που το απορρίπτει είναι γιατί νιώθουν την ανασφάλεια ότι είναι ανεπαρκείς, ότι δεν κατέχουν την τεχνική για μια καλή πίπα και δεν τολμούν να ρωτήσουν ή να "πάρουν μαθήματα" από κάποια που το κατέχει!

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr