Ήρθε η ώρα να τους ξεσκεπάσουμε κορίτσια!

Το ότι οι άντρες είναι περίεργα όντα και σίγουρα διαφορετικά από εμάς, είναι μία αλήθεια η οποία σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητείται. Κάτι άλλο που είναι γνωστό και ευρέως αποδεκτό, είναι ότι στα αγόρια και τα κορίτσια αρέσουν εντελώς διαφορετικά πράγματα! Οι γυναίκες αγαπούν τα ψώνια, οι άντρες την μπάλα, οι γυναίκες θέλουν να φορέσουν ότι πιο σέξι και μοδάτο έχουν για να βγουν για ποτό, οι άντρες βάζουν μία βερμούδα και αράζουν για μπύρες στο καφενείο της γειτονιάς! Κι όμως, ίσως τελικά, τα δύο φύλα να μην είναι και τόσο διαφορετικά, ή έστω όχι τόσο όσο πιστεύουμε εμείς! Γιατί κακά τα ψέματα, οι άντρες είναι πολύ λιγότερο απενοχοποιημένοι σε σχέση με εμάς, με αποτέλεσμα συνήθειες, γούστα ή χόμπι τα οποία θεωρούν ότι δεν συμβαδίζουν με την αντρική τους φύση να τα κρατούν αποκλειστικά για τον εαυτό τους και να ντρέπονται να τα αποκαλύψουν ακόμα και στους φίλους τους! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια πράγματα που οι άντρες λατρεύουν, αλλά ντρέπονται να... παραδεχτούν!

1. Τα γυναικεία σήριαλ: Sex& The City, Desperate Housewives, Gossip Girl και άλλα παρόμοια σήριαλ τους απωθούν όπως το λιβάνι το διάολο! Κι όμως, μπορεί να παραδέχεται και να δηλώνει με πάθος ότι αντί γι' αυτές τις αηδίες προτιμά να δει ποδόσφαιρο ή κάποιο... αντρικό πρόγραμμα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τους, όταν απλά αράζει μαζί σας και κάνει ότι χαζεύει, στην ουσία παρακολουθεί και μάλιστα έχει και αγωνία! Αν τον ρωτήσετε φυσικά θα σας απαντήσει ότι απλά εστιάζει στα οπίσθια της πρωταγωνίστριας, που συνήθως είναι εντυπωσιακή, αλλά κατά βάθος είναι ικανός να χάσει οποιοδήποτε αντρικό και σκληρό πρόγραμμα προκειμένου να δει τι θα γίνει στη συνέχεια! Στο κάτω κάτω, κι αυτός άνθρωπος είναι! Δεν έχει δικαίωμα στη συγκίνηση, τα ερωτικά μπερδέματα και την ίντριγκα;

2. Οι γάτες: Οι άντρες σιχαίνονται τις γάτες και αγαπούν τους τεράστιους και ζωηρούς σκύλους! Θεωρούν τις γάτες βαρετές, κακές και ύπουλες! Δεν αντιλαμβάνονται γιατί μία γυναίκα να αγαπάει ένα ζώο που το μόνο που κάνει είναι να τεμπελιάζει και να τρώει και μόλις τις αντικρίζουν το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να τις... κυνηγήσουν! Κι όμως, η εξήγηση για το μίσος αυτό υπάρχει και θα σας καταπλήξει! Oι άντρες μισούν τόσο πολύ, φαινομενικά πάντα, τα συμπαθή αιλουροειδή, γιατί πολύ απλά τους θυμίζουν τους εαυτούς τους ή μάλλον αυτό που θα ήθελαν να γίνουν: τεμπέληδες, χουζούρηδες με ανθρώπους να τους αγαπούν και να τους φροντίζουν και μόλις τα πάρουν να τραβάνε και τη γρατζουνιά τους! Την επόμενη φορά που θα σας πει κάτι κακό για γατί, να ξέρετε ότι μόλις γυρίσετε την πλάτη σας θα το κυνηγήσει για να το πάρει αγκαλιά!

3. Η... περιποίηση: Ναι ναι ξέρουμε: Τα αγόρια είναι σκληροπυρηνικά, αγαπούν να κάθονται άπλυτα και να πίνουν μπύρες! Ξέρετε όμως και τι άλλο αγαπούν; Το μασάζ, το πεντικούρ και γενικότερα οποιαδήποτε περιποίηση από επαγγελματία! Πρωτεύουσα θέση κατέχει φυσικά το λούσιμο από επαγγελματία κομμωτή, οποιουδήποτε φύλου δεν τους αφορά. Γενικότερα, μπορεί να είναι πιο χύμα από εμάς, αλλά τους ενδιαφέρει η εμφάνισή τους και με το παραπάνω. Αφήστε δε που αν δουν την κοιλιά να μεγαλώνει και το παντελόνι να μην κουμπώνει φρικάρουν και πέφτουν σε κατάθλιψη ξεκινώντας αυστηρότατη δίαιτα! Και αν τους ρωτήσεις γιατί τρώνε θα πουν απλά ότι δεν πεινάνε! Οι ψεύτες...

4. Τα μωρά: Οk μπορεί μία γυναίκα όταν δει ένα μωρό να κλάψει και κανείς να μην την παρεξηγήσει, αν συμβεί το ίδιο με έναν άντρα πολλοί είναι αυτοί που θα ανησυχήσουν και χωρίς υπερβολή θα τον τρέξουν στους καλύτερους γιατρούς! Ωστόσο, μπορεί να μην είναι και το πιο φυσιολογικό ένας άντρας να κλαίει με μαύρο δάκρυ στη θέα ενός μωρού αλλά σας πληροφορούμε ότι κυριολεκτικά τρελαίνονται για μωρά και είναι πρώτοι που θα τρέξουν να παίξουν με ένα πιτσιρίκι. Αφήστε δε που ανιψάκια ή βαφτιστήρια τα έχουν καλύτερα κι από παιδιά τους.

Πηγή Πηγή: queen.gr