Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Μίνα Ορφανού –η οποία έχει παραδεχτεί την..επέμβαση αλλαγής φύλou που έχει κάνει-, μίλησε για τους στόχους που έχει βάλει στην ζωή της, τον έρωτα, αλλά και για ενδεχόμενο του να ανεβαίνει κάποια στιγμή τα σκαλιά της εκκλησίας. αγαπάς τα Σάββατα» στην εφημερίδα News.

«Έχω κάνει την υπέρβαση μου! Και έχω σπάσει τα ταμπού εδώ και πολύ καιρό με την πορεία μου στην υποκριτική. Είναι άδικο να τα βάζει όλη η Ελλάδα με 400 άτομα του τρίτου φύλου, να τα περιθωριοποιούν και αναπόφευκτα να επιλέγουν να βγουν στο δρόμο. Εγώ δεν περίμενα τη σόουμπιζ για να περπατήσω στο δρόμο της αξιοπρέπειας», δήλωσε η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Να μ’ αγαπάς τα Σάββατα» στην εφημερίδα News.

Έχοντας φύγει από το σπίτι της σε ηλικία 16 χρονών, η Μίνα είπε: «Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή μου. Άνοιξα την πόρτα, δεν είπα τίποτα σε κανέναν και έφυγα. Έπειτα από τρεις μήνες πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου. Ήξερε γιατί έφυγα! Δεν έφυγα με λεφτά. Κοιμόμουν για δυο συνεχόμενα βράδια στα παγκάκια. Δεν είμαι η πρώτη που κοιμήθηκα σε παγκάκι».

Όταν ρωτήθηκε τι είναι για εκείνη ο έρωτας, εξομολογήθηκε στην εφημερίδα News: «Ο έρωτας ξέρεις τι είναι; Ο πρώην μου διάβασε σε μια συνέντευξη μου ότι δεν ερωτεύτηκα ποτέ, μόνο αγάπησα. Θύμωσε πάρα πολύ.

Το λέω επανειλημμένα ότι δεν έχω ερωτευτεί ποτέ, μόνο αγάπησα. Γιατί μια βόλτα να κάνω έχω ερωτευτεί 15 φορές. Έχει αξία; Ενώ όταν αγαπάς, ούτε κερατώνεις ούτε πληγώνεις! Για αυτό δεν ερωτεύομαι. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγάπησα, τον αγαπώ και θα τον αγαπώ. Και είμαι σίγουρη ότι δεν θα έρθει κάποιος άλλος στη ζωή μου. Είναι ψεύτικος ο έρωτας. Όλοι έχουν ερωτευτεί άπειρες φορές…Μαϊμού έρωτες».

Στη δουλειά της δεν έχει νιώσει αδικημένη, αλλά στις σχέσεις ναι. «Έγινα γνωστή και έφυγε. Άδικο όμως και να σε πλησιάζουν γιατί είσαι γνωστή!».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Κάποτε είπα πάνω στον ενθουσιασμό μου πως θα ήθελα να παντρευτώ. Σήμερα αναρωτιέμαι πως είπα κάτι τέτοιο. Όσο για το αν μου έχει γίνει πρόταση, σου απαντώ πως όχι,! Δεν μου έχει γίνει! Είμαστε πολλά χρόνια πίσω.

Κοιτούσα τη λίστα με τις 11 πιο όμορφες τρανσeξouαλ του κόσμου, όπου και συμπεριλαμβάνομαι. Ξέρεις ποια μου άρεσε περισσότερο από όλες; Μια κυρία με τον άντρα της, που απέκτησαν δίδυμα με παρένθετη μητέρα. Γιατί στο εξωτερικό είναι αποδεκτό και στην Ελλάδα όχι; Μάλλον είμαστε τόσο καλοί και άμεμπτοι και δεν ρέει αίμα στις φλέβες μας αλλά αγιασμός».
Πηγή Πηγή: tsantiri.gr