Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαππας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο νεαρός ηθοποιός έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε σήμερα βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και όλο τον κόσμο που τον γνώριζε.

Ακόμα και όσους τον ήξεραν μόνο από την τηλεοπτική του καριέρα ή από την περιπέτεια που είχε μετά το τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό, που τελικά στάθηκε μοιραίο.

Ο 26χρονος ηθοποιός κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο και να ενώσει τις προσευχές όλων για μία θετική εξέλιξη στην υγεία του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας και η αγαπημένη του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου οι οποίοι ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Ο οργανισμός του νεαρού ηθοποιού δεν αντιδρούσε στις φαρμακευτικές αγωγές που του χορηγούσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στην ζωή. Ο Τόμας Πρωτόπαπας «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων και η οικογένειά του, οι φίλοι του αλλά και όλο το πανελλήνιο βυθίστηκε στην θλίψη από τον άδικο χαμό του νεαρού ηθοποιού.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας παραμονή της Καθαράς Δευτέρας είχε τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στην συνέχεια νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου. Όλο αυτό το διάστημα οι δικοί του άνθρωποι, καλλιτέχνες και οι θαυμαστές του του έστελναν την θετική τους ενέργεια και προσευχόντουσαν να γίνει σύντομα καλά.

Η οικογένεια του είχε στείλει τις εξετάσεις του σε γιατρούς της Αμερικής και της Αγγλίας, οι οποίοι σε συνεννόηση με τους Έλληνες γιατρούς του χορηγούσαν φαρμακευτικές αγωγές προκειμένου να επανέλθει. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του παρέμενε κρίσιμη με μικρές βελτιώσεις, οι οποίες ενώ έδιναν μια μικρή σπίθα ελπίδας ταυτόχρονα δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το γελαστό παιδί και το γεμάτο όνειρα δεν είναι πια κοντά μας!

Καλό ταξίδι Τόμας!

Πηγή Πηγή: maidanoi.com