Η Μπέτυ Κουράκου ετοιμάζεται να κάνει δυναμική επιστροφή στο αισθηματικό... παρελθόν της. Η μελαχρινή καλλονή που κάνει διεθνή καριέρα στις πασαρέλες μπορεί πλέον να έχει χωρίσει από τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν Μάριο Μπαλοτέλι, όμως το τελευταίο διάστημα δέχεται και πάλι στενό... μαρκάρισμα από τον άσο...

«Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο με τον Μάριο. Μου είπε να πάω στο Μιλάνο να συζητήσουμε, γιατί έμαθε ότι χώρισα και μου ανακοίνωσε ότι και εκείνος χώρισε οριστικά. Αν αλλάξει συμπεριφορά, μπορεί να είμαστε και πάλι μαζί, γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπος και τον έχω αγαπήσει πολύ» δήλωσε η ίδια στην «Εspresso».

Η Μπέτυ Κουράκου με τον Μάριο Μπαλοτέλι υπήρξαν ζευγάρι το 2010 για δύο χρόνια. Ακολούθησε ο χωρισμός τους, αλλά και πολλές επανασυνδέσεις, ενώ ο δεσμός τους είχε απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα.

«Περνάγαμε πάρα πολύ όμορφα: βγαίναμε έξω, διασκεδάζαμε, πηγαίναμε σε λούνα παρκ. Όταν έπαιζε στο γήπεδο πάντα μου είχε θέση VIP να κάθομαι με τους φίλους του. Μέναμε μαζί μέχρι που χωρίσαμε. Η συμπεριφορά του είχε σκαμπανεβάσματα, δεν είχα τη δύναμη να συνεχίσω σ' αυτή την κατάσταση. Επίσης, με είχε κουράσει να είμαι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι» λέει στην «Espresso» το γνωστό μοντέλο.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι και η επίσης πρώην (πλέον) αγαπημένη του, το εκρηκτικό μοντέλο από το Βέλγιο Φανί Νεγκουέσα, χώρισαν στις αρχές Μαΐου - μάλιστα η είδηση προκάλεσε ντόρο στα διεθνή μέσα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αφορμή στάθηκε μια δήλωση που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής σε εφημερίδα, πως αν η Ρεάλ περάσει στο Champions League, θα δάνειζε την κοπέλα του στους παίκτες της ομάδας! Αυτό άκουσε το όμορφο μοντέλο και, όπως ήταν επόμενο, εκνευρίστηκε και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Βέβαια, η Μίλαν σε ανακοίνωσή της διέψευσε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε κάνει αυτή τη δήλωση.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της Μπέτυς, στις 5 Ιουνίου θα πάει στη Γερμανία σε ένα από τα καλύτερα πρακτορεία, όπου θα μείνει για έναν μήνα προκειμένου να ανεβεί στις γερμανικές πασαρέλες αλλά και να κάνει φωτογραφήσεις που έχει ήδη κλείσει.





Πηγή Πηγή: markos.tv