Τελικά δεν είναι και τόσο δυναμικοί όσο το παίζουν!

Αν νομίζατε ότι μόνο εμείς οι γυναίκες τραβάμε τα ζόρια και τα άγχη μας στο πρώτο ραντεβού, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! Η αλήθεια είναι, ότι μπορεί οι συμπαθέστατοι κατά τ' άλλα άντρες να φαίνονται κουλ και άνετοι αλλά πιστέψτε μας η καρδούλα τους το ξέρει. Δεν είναι μόνο το τι θα βάλουν ή πώς θα φανούν και αν θα είναι κύριοι και περιποιητικοί, αυτά τέλος πάντων εξυπακούονται, ο πανικός τους εντοπίζεται περισσότερο στις απρόβλεπτες αντιδράσεις μιας γυναίκας και κατ' επέκταση στο χειρισμό τους. Για να είμαστε και δίκαιοι βέβαια, τα πρώτα ραντεβού είναι αρκετά πιο εύκολα για τη γυναίκα παρά για τον άντρα, διότι εκτός του ότι καλείται να πληρώσει, που αυτό πες είναι και το λιγότερο, πέφτει στις πλάτες του η οποιαδήποτε πρωτοβουλία, από ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή μια φράση που θα περιλαμβάνει κάτι μελλοντικό! Οπότε λοιπόν, εκτός του ότι είναι πολύ πιο σύνηθες ένας άντρας να τα κάνει όλα.... χάλια στο πρώτο ραντεβού, είναι και ανθρώπινο και κυρίως φυσιολογικό. Ας πάμε να δούμε τους μεγαλύτερους φόβους ενός άντρα για το πρώτο ραντεβού και την επόμενη φορά κορίτσια δείξτε λίγη κατανόηση...

1. Φοβάται ότι θα είστε διαφορετική από τις προσδοκίες του: Μη νομίζετε ότι ο άντρας όταν του αρέσει μία γυναίκα, δεν πλάθει σενάρια για το πως θα είναι μαζί ή για το πως θα κάνουν sex. Οπότε λοιπόν, για να σας ζητήσει ραντεβού, πάει φυσικά να πει ότι αφενός του αρέσετε και αφετέρου ότι σας έχει φανταστεί με συγκεκριμένο τρόπο στο πλευρό του. Αν για παράδειγμα εσείς, στην πρώτη σας γνωριμία του δώσατε την εντύπωση της πιο σεμνής και ντροπαλής κοπέλας και στο ραντεβού βγάζετε έναν άλλο εαυτό, πιο δυναμικό και σίγουρο, όχι ότι θα σας παρατήσει και θα αρχίσει να τρέχει, αλλά ένα σοκ θα το πάθει! Βλέπετε, είχε στο μυαλό του συγκεκριμένες ατάκες και συγκεκριμένη προσέγγιση και τώρα όλα έρχονται τούμπα! Αφήστε δε που έτσι τον βάζετε και στη διαδικασία να αμφισβητήσει το ίδιο του το ένστικτο! Που κακά τα ψέματα, το έχει και σε μεγάλη εκτίμηση!

2. Φοβάται ότι ενδιαφέρεσαι και για άλλους: Ναι φυσικά όλοι το φοβόμαστε αυτό, αλλά επειδή ο άντρας από τη φύση του έχει και το στοιχείο της φιγούρας και της επίδειξης, από τα χρήματά του, το επάγγελμα ή το αμάξι του, ακόμα κι αν δεν έχει τίποτα από όλα αυτά, κάτι θα βρει, το θεωρεί σαν καθήκον να σας εντυπωσιάσει και να σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Το γεγονός λοιπόν ότι εσείς ίσως να βγαίνετε μαζί του επειδή δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, ή παρατηρείτε τους υπόλοιπους άντρες που βρίσκονται στο μαγαζί, είναι ικανό να τον οδηγήσει στην τρέλα και να τον βάλει σε μία αέναη μάχη ανταγωνισμού! Αφήστε δε που δεν μπορεί να μάθει για το τι σκέφτεστε ή τι ζητάτε γιατί πολύ απλά είναι το πρώτο ραντεβού! Οπότε βράζει στο ζουμί του και απλά περιμένει....

3. Φοβάται για το πότε να σας αγγίξει: Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα το οποίο μπορεί στην αρχή να φαντάζει απλό και εύκολο, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Η αλήθεια είναι ότι όταν θέλουμε κάποιον και μας αρέσει το πρώτο πράγμα που επιθυμούμε είναι φυσικά να τον αγγίξουμε! Ωστόσο, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα απαγορευτικά στην περίπτωση αυτή καθώς το άτομο που δέχεται το άγγιγμα ή το χάδι, μπορεί και να το παρεξηγήσει! Ενώ λοιπόν εσείς κάθεστε και αναρωτιέστε γιατί δεν σας πιάνει το χέρι ή κάτι τέλος πάντων, εκείνος την ίδια ώρα πραγματοποιεί στο μυαλό του μία μίνι συνέλευση για το πότε θα πρέπει να έχει σωματική επαφή μαζί σας, αν θα θυμώσετε και κάνετε πίσω ή αν θα σας αρέσει και θέλετε περισσότερα! Και επειδή όπως είπαμε και πιο πάνω, είναι πρώτο ραντεβού και αυτά τα πράγματα δεν τα ρωτάς, παίρνεις τα ρίσκα σου και είτε βγαίνεις νικητής είτε τρως μία ωραιότατη χυλόπιτα!

4. Φοβάται ότι δεν θα υπάρξει άλλο ραντεβού: Εδώ τα πράγματα είναι σκούρα όχι μόνο γιατί τον απορρίπτεται εσείς, αλλά γιατί την επόμενη μέρα δεν θα ξέρει τι να πει στους φίλους του! Ενώ εμείς οι γυναίκες λοιπόν, δεν ντρεπόμαστε να συζητήσουμε την απόρριψη και τις χυλόπιτες με τις φίλες μας, εκείνοι είναι όσο να πεις πιο εγωιστές με αποτέλεσμα, αφού δεν υπάρξει δεύτερο ραντεβού, να τους λούζει κρύος ιδρώτας! Το άλλο βέβαια, που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση είναι το γεγονός ότι σας έχει παρουσιάσει στην παρέα του, ως η κοπελίτσα που λιώνει για εκείνον, όλοι οι άντρες το κάνουν, και πως είστε ένα μόλις νεύμα του μακριά για να πέσετε στα πατώματα! Ε καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο γέλιο θα πέσει όταν εσείς τον αποφύγετε και εξαφανιστείτε... Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει!

Πηγή Πηγή: queen.gr