Για την πιο περίεργη δουλειά που έχει κάνει -και το αν θα έπαιζε τον γκέι- μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου σε τηλεοπτική του εμφάνιση.«Έχω υπάρξει στο παρελθόν πλασιέ προφυλακτικών. Το έχω κάνει κι αυτό. Δεν τα δοκίμαζα εγώ, αλλά τα έδινα στους άλλους για να προσέξουν. Σε club κυρίως γινόταν. (…) Στην προσωπική μου ζωή τα χρησιμοποιούσα! Πέτυχα την εποχή που άρχιζα να ψυλλιάζομαι ότι είναι καλό να χρησιμοποιεί κάποιος προφυλακτικά».

Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στο Βράδυ. Προσθέτοντας για το αν θα έπαιζε ένα γκέι ρόλο «Αν μου προταθεί ένας γκέι ρόλος και μου αρέσει το σενάριο θα το κάνω! Ήδη συζητάω για μια ταινία που θα κάνω έναν γκέι ή κάπως ασέξουαλ ρόλο».

Τέλος, όσον αφορά το φιλί στο στόμα που έδωσε στον Αντίνοο Αλμπάνη στο «Τανγκό Των Χριστουγέννων», σχολίασε «Ήταν περίπου κανονικό φιλί. Δεν μπορώ να πω ότι με ‘ενδιαφέρει’ αυτό το πράγμα, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μου. Μου αρέσουν οι γυναίκες τόσο πολύ, που δεν μπορώ να πω πως με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο».Πηγή Πηγή: iefimerida.gr