Το αξιοσημείωτο στην περίπτωσή του είναι ότι αν και σήμερα διαθέτει περιουσία τεσσάρων δισ. δολαρίων στο παρελθόν υπήρξε… άστεγος. Μάλιστα η ζωή τον υποχρέωσε όχι μία αλλά δυο φορές να κοιμηθεί στους δρόμους...

Οπως διαβάζουμε στο “Ellines” η ζωή του Τζον Πολ Ντετζόριο μόνο με ροδοπέταλα δεν ήταν στρωμένη. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν δύο ετών, ο ίδιος βγήκε από παιδί στην βιοπάλη, ενώ κάποια στιγμή η μητέρα του αναγκάστηκε να τον δώσει σε ανάδοχη οικογένεια.

Δυο φορές στη ζωή του, μια λίγο μετά την ενηλικίωση του και μια λίγο αργότερα, όταν χώρισε από τη γυναίκα του, έμεινε άστεγος. Την πρώτη μάζευε μπουκάλια για να επιβιώσει, τη δεύτερη αναγκάστηκε να κάνει σπίτι του το αυτοκίνητό του.

Η ζωή του πήρε τη θετική στροφή το 1980 όταν μαζί με τον κομμωτή Πολ Μίτσελ ίδρυσε την εταιρεία «John Paul Mitchell Systems» που κατασκεύαζε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Από εκεί και πέρα προχώρησε στη δημιουργία πολλών επιχειρήσεων με τέτοια επιτυχία που σήμερα το ονομά του περιλαμβάνεται στη λίστα με τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Πηγή Πηγή: diaforetiko.gr