Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη υπεβλήθη σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, αφού έπαθε γάγγραινα στο πόδι και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν ένα από τα δάχτυλά της!



Μπορεί να πέρασε δύσκολα όμως θα ανεβεί στο σανίδι δέκα μέρες μετά την επέμβαση και οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν από αύριο στο θέατρο!

Η ηθοποιός είπε για την επέμβαση και τον ακρωτηριασμό του ενός δαχτύλου της στην εφημερίδα «Espresso»: «Η εγχείρηση έγινε, αλλά χρειάστηκε να αποχωριστώ ένα δάχτυλο από το αριστερό μου πόδι» και συνεχίζει: «Κανονικά θα έπρεπε να κάτσω σπίτι, γιατί δεν είναι ούτε δύο εβδομάδες που βγήκα από το νοσοκομείο, αλλά δε το βάζω κάτω».

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη προς το παρόν θα συνεχίσει να παίζει πάνω στο καροτσάκι, αφού οι γιατροί δεν της επιτρέπουν ακόμα να πατάει το πόδι της. «Υποδύομαι την Πυθία, την ιέρεια του Απόλλωνα, και φοράω ένα ρούχο που καλύπτει αρκετά το σώμα μου. Με βάζουν και κάθομαι σε ένα θρόνο και το κοινό δεν καταλαβαίνει τίποτα από το πρόβλημά μου» τόνισε η ηθοποιός!

Πηγή Πηγή: gossip-tv.gr