Τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής του έζησε γνωστός ηθοποιός όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα όπλο να τον σημαδεύει.Πέρα από ηθοποιός λόγω ανεργίας του επαγγέλματος διατηρεί ένα βενζινάδικο για να τα βγάζει πέρα οικονομικά. Όταν πριν λίγες ημέρες έκανε την βραδινή βάρδια δεν περίμενε ότι θα ζήσει στιγμές τρόμου.

«Πριν από λίγες μέρες έκανα τη βραδινή βάρδια στο βενζινάδικο, αφού ο βοηθός είχε ρεπό. Ήταν μια ήσυχη γενικά βραδιά και κυλούσαν όλα καλά. Αυτά μέχρι τη στιγμή που ήρθε μια μηχανή με έναν τύπο που δεν έβγαζε το κράνος και μου ζήτησε να του γεμίσω το ρεζερβουάρ. Κάπου εκεί κοντά όμως υπήρχε κρυμμένο και δεύτερο άτομο. Όταν λοιπόν άρχισα να γεμίζω, εκείνη τη στιγμή ήρθε ο άλλος και μου είπε: «Δώσε μου ότι λεφτά έχεις πάνω σου».

Εγώ, νιώθοντας το όπλο, χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσα τα χρήματα, ενώ το αίμα μου είχε παγώσει. Είναι κάτι που δεν το περιμένεις κι όμως μπορεί να συμβεί στον καθέναν. Στην αρχή παγώνει το αίμα σου, γιατί δεν ξέρεις την αντίδραση του άλλου και αν θα χρησιμοποιήσει το όπλο. Ήταν μεγάλο το σοκ! Αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι ήρθε βράδυ με κράνος που είχε φιμέ τζάμι και μάλιστα το είχε κατεβασμένο», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» ο Αργύρης Αποστόλου.Πηγή Πηγή: gossip-tv.gr