Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα. Και ξέρετε γιατί; Διότι ο πρωταγωνιστής μας έχει περάσει για μια ακόμη φορά την αρρώστια την κακιά στο παρελθόν και την έχει κερδίσει. Και να που επιβεβαιώνονται οι παλιότεροι όταν λένε ότι «Η αρρώστια αυτή κοιμάται. Δε τη νικάς ποτέ. Και όταν γουστάρει επανέρχεται».Είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες ερωτικές επιτυχίες. Επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει τόσο ο ίδιος αλλά και συνάδελφοί του. Low profile ως χαρακτήρας, αν και στο παρελθόν είχε προκαλέσει σχόλια με το βαρύγδουπο χωρισμό του από πασίγνωστη τραγουδίστρια, τα τελευταία χρόνια, έχει αποφασίσει να μιλάει μόνο με τα τραγούδια του.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Κάμπου «η αποχή του τον τελευταίο χρόνο από τα μουσικά δρώμενα έχει να κάνει με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει… με την κατάσταση να είναι πλέον κρίσιμη.. Η διάγνωση των γιατρών, σύμφωνα με τις φήμες, θα τον οδηγήσουν σε λίγες μέρες στο Λονδίνο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, για να του αφαιρεθεί ο όγκος που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή γύρω από τον εγκέφαλο.

Στο πλευρό του θα έχει την εδώ και μερικά χρόνια σύντροφο του αλλά και τον αγαπημένο του γιο… Για την ώρα και επειδή αφορά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, φτάνει να του ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει νικητής από αυτό το τόσο «λεπτό» ταξίδι για την ζωή του».

Πηγή Πηγή: gossip-tv.gr