Για παράδειγμα, το γεγονός ότι οι υπερσυντηρητικοί ορθόδοξοι Εβραίοι κάνουν σεξ με τον/την σύντροφό τους μόνο μέσα από μια τρύπα που έχουν ανοίξει σε ένα σεντόνι δεν είναι παρά ένας μύθος και κάτι εντελώς αναληθές, λέει ο κ. Rider.«Αυτού του είδους οι πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή κάποτε περνούσαν από γενιά σε γενιά από τους γονείς στα παιδιά. Πλέον δε συμβαίνει αυτό, με αποτέλεσμα πολλά νέα ζευγάρια να μη γνωρίζουν πώς να χειριστούν αυτήν την πλευρά της ζωής. Αυτό το κενό προσπαθούμε να καλύψουμε» αναφέρει ακόμη.

Στο σφραγισμένο φάκελο, που υπάρχει στο πίσω μέρος του βιβλίου, περιλαμβάνονται τρία διαγράμματα από βασικές ερωτικές στάσεις. Οι φιγούρες είναι απρόσωπες και τα σκίτσα αποτυπώνουν το ανθρώπινο σώμα χωρίς «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες, γράφει το BBC.

«Θέλαμε να δείξουμε στους ανθρώπους όχι μόνο πού μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σεξουαλικά τους όργανα, αλλά ακόμη που να βάλουν τα χέρια και τα πόδια τους» πρόσθεσε ο David Ribner, ο οποίος χειροτονήθηκε ραβίνος στη Νέα Υόρκη και παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα σεξ σε Εβραίους.

«Αν δεν έχεις δει ποτέ μια ταινία, δεν έχεις διαβάσει ποτέ ένα σχετικό βιβλίο, πώς να ξέρεις τι να κάνεις; Στόχος μας είναι να γίνει αποδεκτό από τον ευρύτερο εβραϊκό πληθυσμό, χωρίς να γίνεται προσβλητικό» είπε ακόμη.


Πηγή Πηγή: newsbeast.gr