Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Άγγελος Διονυσίου στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ για την ζωή του, τον πατέρα του αλλά και την οικογένειά του.Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στην μητέρα του, την χαρακτηρίζει ως «στυλοβάτη» της οικογένειας του ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν πρόσεχε να μην δίνει δικαιώματα στον πατέρα του, Στράτο, ο Άγγελος Διονυσίου απάντησε αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και το άγνωστο μέχρι στιγμής γεγονός.

«Στην προσωπική μου ζωή όχι. Μάλιστα, έτυχε να έχουμε και την ίδια γκόμενα κάποια στιγμή με τον πατέρα μου. Όχι συγχρόνως, την ίδια εποχή, έτυχε να περάσει από τον Στράτο και μετά ήρθε σε μένα. Υπήρξαμε αυτό που λέμε «γυναικάδες». Ο Στράτος ειδικά, ναι. Κι εγώ… δόξα τω Θεώ, περάσαμε καλά».

Όσο για τα παιδιά του ο Άγγελος Διονυσίου είπε: «Τα δύο πρώτα είναι από τον πρώτο μου γάμο και το τρίτο από τον τρίτο μου γάμο. Η μικρή, η Ηλέκτρα είναι 6,5 χρονών.

Η μεγάλη μου κόρη, η Γεωργία είναι 32 και ο Στράτος 30. Τα μεγάλα είναι ανεξάρτητα, δουλεύουν. Τώρα μένουμε κοντά. Έρχεται η μεγάλη μου και κρατάει τη μικρή το βράδυ. Έχουμε μεγάλες αγάπες. Έχουν καλή σχέση όλα, και με τον αδερφό τους, παρά τη διαφορά ηλικίας».

Πηγή Πηγή: real.gr