Ένα ξενοδοχείο, δύο πύργοι, 355 μέτρα…

Το JW Marriott Marquis στο Ντουμπάι, αφού έριξε από την πρώτη θέση το πρώην ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου Rose Tower, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του και περιμένει τους πελάτες που είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τουλάχιστον το δωμάτιό τους, θα είναι με θέα.

Ένα ακόμη υπερπολυτελές κτίριο έρχεται να προστεθεί στη “συλλογή” των ουρανοξυστών στο Ντουμπάι. Μόνο που το JW Marriott Marquis έχει αυτό το κάτι παραπάνω.


Με 72 ορόφους και 335 μέτρα ύψος, το JW Marriott Marquis Dubai μπορεί να υπερηφανευτεί δικαίως για την πρώτη θέση μεταξύ των ψηλότερων ξενοδοχείων στον πλανήτη, κατακτώντας την πρωτιά και στο βιβλίο Guinness. Το ξενοδοχείο Rose Tower που βρίσκεται κι αυτό στο Ντουμπάι, με ύψος μόλις 22 μέτρα λιγότερα (333) βρίσκεται πλέον δεύτερο και καταϊδρωμένο, μερικά χιλιόμετρα μακριά.


Το Marriott Marquis με προσωπικό πάνω από χίλια άτομα στις υπηρεσίες των πελατών του, θα το ακούσεις και ως “Δίδυμοι Πύργοι’’, μιας και τα δύο κτίρια του ξενοδοχείου βρίσκονται αντικριστά το ένα από το άλλο. Ένα αποτυχημένο θα λέγαμε υποκοριστικό, μιας και το μυαλό μας πάει κατευθείαν σ’αυτούς των Η.Π.Α… Για την ώρα πάντως, έχει ανοίξει μόνο ο ένας πύργος. Για τον άλλο, θα περιμένουμε μέχρι το 2014.

Πηγή Πηγή: cosmo.gr