Συνεχίζονται οι απίστευτες προκλήσεις με υπαλλήλους που βρίσκονται στη φυλακή είτε τους έχουν επιβληθεί ποινές φυλάκισης και αυτοί πληρώνονται από το δημόσιο, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά πρώην συνεργάτες του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Μετά τις αποκαλύψεις για τους δύο δολοφόνους τους δημάρχου Παγγαίου που αν και βρίσκονται στη φυλακή ο ένας εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και ο άλλος 17 ετών, παίρνουν το μισθό τους.

Τώρα μία ακόμα είδε ήρθε να προκαλέσει την κοινή γνώμη, καθώς έγινε γνωστό πως δύο συνεργάτες του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, οι οποίοι καταδικάστηκαν λαμβάνουν μέσα από τη φυλακή το 50% του μισθού τους.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Σαξώνη και ο Γιώργο Γκαϊδατζή, για τους οποίους δεν υπάρχει απόφαση απόλυσής τους από τα πειθαρχικά συμβούλια. Ο Σαξώνης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και εννέα χρόνια κάθειρξη και ο Γκαϊδατζης δέκα χρόνια κάθειρξη με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως γράφει και το protothema σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Θωμά Ψαρρά, οι δύο υπάλληλοι τελούν σε αργία, κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζουν να πληρώνονται βάση του νόμου.

Πηγή Πηγή: defencenet.gr