Ο “παράδεισος” και η “κόλαση” μαζί για την Έλενα Παπαβασιλείου είναι η τηλεόραση. Μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο Dancing with the stars 3 είναι χαλαρή και ανανεωμένη! Το sexy look που την έκανε δημοφιλή στο χορευτικό show το διατηρεί ακόμα και όταν φοράει classsy ασπρόμαυρα σύνολα. Η Έλενα ποζάρει για το περιοδικό Celebrity και μας δείχνει πως πρέπει να φοριούνται τα συγκεκριμένα σύνολα κάθε στιγμή της ημέρας ενώ μιλάει και για τη ζωή της.

“Η τηλεόραση έχει σίγουρα δυσκολέψει την προσωπική μου ζωή, από την άλλη όμως και η ζωή έχει γίνει από μόνη της δύσκολη, οπότε τα “ρίχνω” όλα στην τηλεόραση, γιατί είναι ένα μέσο που αγαπώ. Εύχομαι πάντως πριν από κάποια χρόνια να είχα την εμπειρία που έχω τώρα, γιατί κάποια πράγματα θα τα είχα χειριστεί διαφορετικά. Δεν μετανιώνω όμως.”

“Κάποτε ήμουν περισσότερο ευαίσθητη. Το έχω δουλέψει όμως και έχω μάθει να μην δίνω σε όλα τα πράγματα την ίδια σημασία. Αντιμετωπίζω τις καταστάσεις πιο ήρεμα και δεν αφήνω τους ανθρώπους να με επηρεάζουν τόσο πολύ. Σε αυτούς φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται οι φίλοι μου.”

“Θυμάμαι ότι μόλις τελείωσα το σχολείο φορούσα συνέχεια ταγέρ και σακάκια, έπειτα πέρασα μια rock φάση. Πλέον πιστεύω ότι είμαι πιο ισορροπημένη στις επιλογές μου. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ακολουθούμε πιστά τη μόδα, αλλά να βρίσκουμε κομμάτια που μας ταιριάζουν.”

Πηγή Πηγή: tlife.gr